La possible alineació de l’Espanyol davant el Cartagena

Els plans per a l’onze de Manolo González de cara al partit de la 42a jornada de LaLiga Hypermotion, i l’alineació del Cartagena davant el RCD Espanyol.

Anem amb la possible alineació de l’Espanyol  davant el Cartagena. Recordem d’entrada l’onze que Manolo González va treure a l’anterior partit davant l’Amorebieta: Joan García; Omar El Hilali, Fernando Calero, Leandro Cabrera; Antoniu Roca, Keidi Bare, Álvaro Aguado, Pere Milla; Javi Puado, Martin Braithwaite i Keita Balde. Manolo González va revolucionar l’alineació respecte de l’anterior jornada davant l’Oviedo, amb Fernando Calero acompanyant Leandro Cabrera i Omar El Hilali a la saga, mentre que Sergi Gómez començava el partit a la banqueta. També va quedar fora Brian Oliván, amb molèsties. L’altra gran novetat de l’onze de l’Espanyol era a la davantera, amb Keita Balde fent parella amb Martin Braithwaite en la punta d’atac, mentre que Javi Puado i Pere Milla ocupaven els extrems. De cara al partit davant el Cartagena, Manolo González no podrà comptar, per problemes físics, amb els migcampistes Gragera ni Edu Expósito, lesionat de llarga durada; Brian Oliván també arrossega molèsties, mentre que Omar El Hilali està concentrat amb el Marroc; el central Víctor Ruiz és baixa per un cop al peu, i el davanter Keita Balde ha tingut febre els últims dies, encara que en principi estarà disponible. Amb tot, seria possible veure davant l’equip cartagenero una alineació bastant similar a la de l’últim partit davant l’Amorebieta.

El possible onze del Cartagena davant l’Espanyol

Pel que fa a Julián Calero, un onze possible seria l’integrat per Tomás Mejías; Iván Calero, Alcalá, Kiko Olives, Arnau Solà; Musto, Andy Rodríguez, Tomás Alarcón; Jairo, Luis Muñoz i Alfredo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *