La possible alineació de l’Espanyol davant l’Sporting de Gijón

Els plans per a l’onze de Manolo González de cara al partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens de Primera divisió, i l’alineació de l’Sporting davant el RCD Espanyol.

Veiem la possible alineació de l’Espanyol davant l’Sporting. Recordem, d’entrada, l’onze amb què Manolo González va sortir en l’anterior encontre davant el conjunt de Miguel Ángel Ramírez a l’anada de la semifinal del play-off, que va ser el següent: Joan García; Omar El Hilali, Fernando Calero, Leandro Cabrera, Pere Milla; Keidi Bare, José Gragera, Nico Melamed, Jofre Carreras; Javi Puado i Martin Braithwaite. Les bones prestacions de l’equip en aquest partit fan pensar en pocs canvis, sent el principal dubtes i vistes les dificultats de Milla per tapar les incursions de Hassan, l’home més perillós a l’anada disputada al Molinón, opta per col·locar d’entrada Brian Oliván.

El possible onze del Sporting de Gijón davant l’Espanyol

Pel que respecta a Miguel Ángel Ramírez, de cara a perfilar el possible onze davant l’Espanyol hi ha un detall important, la disponibilitat d’Uros Djurdjevic. El davanter montenegrí va intentar esgotar les opcions la setmana passada per formar part de la convocatòria per a l’anada, però les molèsties físiques no van remetre i va acabar quedant-se fora. Djuka, sent conscient de com és de vital aquest partit davant l’equip perico, força per ser-hi al camp, i podria tenir un lloc a l’onze. Així, Ramírez podia formar amb Yáñez sota pals, Cote, Diego S., Insua i Rosas en defensa; Roque Mesa i Róber Pier al doble pivot; amb Villalba i Hassan per les bandes, i Djuka i Otero a dalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *