La21 | Gerard Bofill podria incorporar-se al futbol base de l’Espanyol de la mà de Jaume Milà

Bofill i Milà van coincidir al CE Sabadell. Tal com va avançar ‘La Grada’, si res no canvia Ignasi Senabre es convertirà en nou entrenador de l’Espanyol B.

Tal com va avançar ‘La Grada’, si res no canvia Ignasi Senabre es convertirà en nou entrenador de l’Espanyol B. Senabre, que ha estat fins ara tècnic del CE Europa, estudiava altres ofertes com la del CE Sabadell, però sembla haver-se decantat per la proposta que li va traslladar el director esportiu blanc-i-blau Fran Garagarza. Senabre ha estat el principal artífex de l’èxit d’una temporada molt meritòria amb un play-off d’ascens a Primera Federació i mantenint les opcions de pujar de manera directa fins a l’última jornada. El tècnic va agafar les regnes del primer equip fa dues temporades i, amb ell al càrrec, el CE Europa va pujar a Segona Federació i enguany ha lluitat per fer-ho a la Primera Federació.

Avui en ‘La Grada Ràdio’ s’ha apuntat un altre nom per al futbol base blanc-i-blau: es tracta de Gerard Bofill, que podria incorporar-se a l’estructura de La21, aquesta vegada als despatxos. Bofill va ser entrenador del Sabadell la passada temporada, on va coincidir amb l’ara responsable de la pedrera, Jaume Milà, substituint Miki Lladó; el tècnic català va començar la temporada com a segon entrenador i va assumir el càrrec després de la sortida de Lladó, encara que va durar només unes setmanes en el càrrec. Era la seva segona etapa al club arlequinat. També va formar part de l’estructura del Girona. Milà també està contactant amb tècnics d’altres clubs per incorporar-los a l’organigrama.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *