La21 | Inquietud a La Dani Jarque entre tècnics del Futbol Base de l’Espanyol per la falta de notícies i les formes de Fran Garagarza

Hi ha preocupació davant el fet que, quan resta poc perquè acabin contracte el 30 de juny, amb molts treballadors no s’ha parlat encara, existint una gran inseguretat pel que fa al seu futur.

Com s’ha explicat avui a ‘La Grada Ràdio’, a La21 existeix inquietud entre diferents staffs tècnics d’alguns dels equips del Futbol Base de l’Espanyol. I és que hi ha preocupació davant el fet que, quan falta poc perquè acabin contracte el 30 de juny, amb molts treballadors encara no s’ha parlat, existint una gran inseguretat pel que fa al seu futur. A més, en aquest malestar influeix també que no estan agradant les formes del director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza. Sumant-ho tot, existeix malestar pels tempos i les males formes de la direcció esportiva. La realitat és que ja s’arriba tard en termes de planificació de plantilles, una situació poc desitjable pensant en la importància que té aquest negociat dins de l’entitat; en teoria Jaume Milà, que va ser responsable de captació, es convertirà en responsable de la pedrera, a l’hora que aquesta mateixa captació es troba bastant parada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *