La21 | Resultats del cap de setmana amb diversos campions en tornejos

Gran cap de setmana el viscut en La21 del RCD Espanyol. Diversos dels equips de les categories inferiors del club perico han aconseguit les seves metes, com la certificació de la permanència en 2a RFEF del filial, l’1-11 del Benjamí B que serveix per a ser campions de lliga o els diferents tornejos disputats internacionalment, on l’Aleví B queda semifinalista en el Torneig TAR.

Campions en els tornejos

L’Aleví A es va proclamar campió del Torneig Zlativor Cup celebrat a Sèrbia. Es va guanyar en la final a l’Estrella Roja de Belgrad i en semifinals a l’Sporting de Portugal.

D’altra banda, l’Infantil A es va proclamar també campió del Torneig Manlio Selis, celebrat a Itàlia. El conjunt perico va derrotar a Torino, Fiorentina, Inter de Milan i, finalment, en la final, a l’AC Milan.

La21 Femenina, una altra alegria més

Malgrat que es van perdre diversos dels partits de les diferents categories inferiors periques, el Juvenil B dona una altra alegria al espanyolisme guanyant el Torneig SmartFootball, guanyant el partit de la final davant el Girona FC per 1-0.

Tots els resultats

Per a visualitzar tots els resultats, deixem a continuació les xarxes socials del club perico, on informen el detall de tots els partits disputats en el cap de setmana.

Des de ‘La Graderia’ volem donar la més sincera enhorabona per tots els tornejos disputats i per la participació en cadascun d’ells. Endavant Espanyol!