L’Alcalde d’Oviedo titlla de robatori el partit de l’Espanyol de la tornada de Lliga contra el Real Oviedo

Alfredo Canteli ha comentat en els mitjans de comunicació que “és inconcebible que per un dit o per una mica més ens hagin anul·lat el segon gol”, referint-se al gol anul·lat correctament per Dámaso Arcediano Monescillo per fora de joc a l’anada del play-off d’ascens a LaLiga EA Sports.

Més llenya al foc. L’altre dia, el president de les penyes ovetenses, Jaime Campillo, sortia dient que el camp de l’Espanyol “semblava un cementiri” en un acte a l’Ajuntament d’Oviedo davant l’alcalde. Doncs bé, l’endemà passat, el mateix alcalde, Alfredo Canteli, ha sortit a parlar davant dels mitjans de comunicació del transcendental xoc entre el RCD Espanyol i el Real Oviedo d’aquest pròxim diumenge, on se sabrà definitivament quin equip puja a primera divisió.

L’alcalde no calla una: “Nosaltres buscarem un resultat bo i, si els àrbitres no ens fan mal, i ho dic rotundament, perquè ja ens ho van fer amb l’Espanyol robant-nos el partit de la segona volta”. A més, ha afegit: “Jo crec que anul·lant-nos el gol de l’altre dia, que és inconcebible que per un dit o per una mica més ens hagin anul·lat el segon gol”. A la pregunta de si confia en el Real Oviedo per ascendir, ha comentat: “Jo estic convençut que el Real Oviedo serà a Primera Divisió”. D’altra banda, l’alcalde diu que no estarà in situ a l’Stage Front Stadium i envia a una regidora en el seu lloc: “No puc anar, però sabeu que tinc aquí l’Harmònica de Viena i no puc ser a tots els indrets. Anirà la regidora d’Esports en representació meva”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *