L’APMAE, que parla de “fracàs de l’actual projecte i model”, demana una Junta General Extraordinària d’Accionistes, la dimissió dels responsables i la remodelació de l’actual consell, a més d’esclarir els rumors de venda

L’APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol) també sol·licita el vot per al model ‘Ambició Perica‘ en la consulta pública sobre model de club.

Després d’una reunió de la seva junta directiva, l’APMAE, l’associació que reuneix els mitjans i petits accionistes del RCD Espanyol, ha emès un comunicat en el qual titllen de “fracàs l’actual projecte i model” i sol·liciten una Junta General Extraordinària d’Accionistes, la remodelació de l’actual consell i que s’esclareixin els rumors de venda. A més, demanen el vot per al model ‘Ambició Perica‘ en la consulta pública sobre model de club. Aquest és el text íntegre del comunicat:

“La temporada 2023/24 ha portat al club a un nou fracàs en no assolir l’objectiu de l’ascens directe, en una temporada marcada per la falta de projecte, d’estratègia i de lideratge. Ens queda l’esperança del play-off per aconseguir l’ascens i evitar que aquesta sigui la pitjor temporada de la història de l’entitat.
Aquesta falta de projecte i model condemna a l’Espanyol a una situació crítica: pèrdues en la 22/23 de 22 milions d’euros, sumats als 6 milions pressupostats per a l’actual. L’absència del president Chen en aquests moments crítics; la descapacitació de l’Equip Directiu; constants canvis de rumb (3 canvis d’entrenador); la decisió de no reforçar la 1a plantilla al mercat d’hivern, etc. són indicadors de l’esgotament del projecte RASTAR. Tot això ha provocat que s’instal·li en el club una falta d’ambició i competitivitat.

Per tot això, l’APMAE exigeix la convocatòria d’una Junta General Extraordinària d’Accionistes a la finalització de la present temporada amb el següent ordre del dia:

– Reestructuració del Consell d’administració amb la incorporació de consellers independents,
desenvolupant un Consell d’unitat de tot l’espanyolisme. Aquests consellers liderarien les àrees esportives,
Marca i màrqueting institucionals i, finalment, la figura d’un portaveu institucional
– Dimissió dels actuals responsables i nomenament d’un nou equip directiu
– Desenvolupament per part del nou Consell i equip directiu d’un Pla estratègic i de contingència
– Clarificació de la visió de RASTAR sobre el club: venda i Pla d’inversions
– Inversions del club fora del futbol professional i, en particular, el projecte de la Ciutat Esportiva a Mèxic

L’APMAE anima a tots els accionistes, socis i aficionats a participar de la Consulta pública d’Ambició Perica (www.ambicioperica.org/votar) com a manera d’expressar la seva opinió sobre el model de club.

Així mateix, demanar un últim esforç a l’afició i al primer equip en la fase de play-off, que comença aquest diumenge amb el partit vs. l’FC Cartagena per aconseguir la millor posició possible.

La Junta Directiva de l’APMAE convocarà la seva Assemblea Anual Ordinària el pròxim 19 de juny per valorar la temporada amb els seus afiliats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *