Leandro Cabrera, en l’onze ideal de la jornada 40 de LaLiga Hypermotion

El central de l’Espanyol, Leandro Cabrera, que va anotar el seu primer gol del curs davant el Real Oviedo, és un fix en els plans de Manolo González. De fet, malgrat algunes crítiques, ha estat un home important per a tots els tècnics que han passat per la banqueta.

 

El central del RCD Espanyol, Leandro Cabrera, ha estat inclòs en l’onze ideal de la jornada 40 de LaLiga Hypermotion, un reconeixement a la seva destacada actuació en la victòria dels blanc-i-blaus davant el Real Oviedo.

L’𝐗𝐈 𝐈𝐃𝐄𝐀𝐋 de la jornada 40 de #LALIGAHYPERMOTION!

Què et sembla? Ens llegim en comentaris! pic.twitter.com/cqejmcpg9u

— LALIGA HYPERMOTION (@LaLiga2) May 23, 2024

El central uruguaià, que està mantenint una bona línia en aquest tram de curs, va tornar a estar bé en àrea pròpia, però on va ser veritablement decisiu va ser aquesta vegada en àrea rival amb un gol a pilota aturada. Un moviment de cap que va donar els tres punts al conjunt de Manolo González.

La tuerca funcionó @LeleCabrera4 #LALIGAHighlights #EspanyolRealOviedo pic.twitter.com/py2aiinfcq

— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) May 21, 2024

A més d’uns dels capitans del conjunt perico, Cabrera és també un dels líders d’un vestuari amb cada vegada major presència de joves, com va quedar palès amb les imatges que ‘Espanyol Media’ va distribuir al final del partit:

Aquí no se rinde NADIE pic.twitter.com/hztr4czmzo

— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) May 20, 2024

Aquest curs, Leandro Cabrera només s’ha perdut cinc partits, els jugats davant l’Andorra, tant a l’anada com a la tornada, i davant el Burgos CF, corresponents a les jornades 20, 21 i 36 de LaLiga Hypermotion, respectivament, en què no va entrar a les llistes de convocats respectives. Igualment, es va perdre els partits corresponents a les jornades 23 i 26 davant el Villarreal B i el Racing de Santander, respectivament, en què va ser suplent. Amb Manolo González ho ha jugat tot, menys el citat encontre del conjunt tricolor a l’Stage Front Stadium, per sanció; durant l’etapa Ramis, es va perdre els dos encontres mencionats, per lesió.

 

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *