Leandro Cabrera: “Tenim raons per a tenir molta confiança”

Leandro Cabrera és un dels defenses titulars en aquest RCD Espanyol durant tota la temporada. Acumula pràcticament totes les titularitats en aquesta lliga Hypermotion i avui ha estat el jugador triat per a donar la roda de premsa prèvia a l’inici del partit del play-off d’ascens a la Lliga EA Sports contra l’Sporting de Gijón.

Missatge a l’afició, motius per a creure: “L’equip està molt optimista, venim d’una ratxa molt bona sense perdre i això ens dona molta confiança. Ser un equip sòlid, fiable en defensa, això t’obre possibilitats. Partim amb un avantatge de classificació, però això no quitació que sigui un rival difícil, però confiança màxima, esperem treure molt bon resultat”.

Canvi de mentalitat: “Cal fer-ho ràpid. Per sort, aquest equip tenen molts jugadors que ja saben el que és ascendir i aquesta experiència i pòsit et dona una mica de tranquil·litat. No és un càstig, aquesta experiència et fa entendre això com una oportunitat igual per a ascendir. Tot assimilat i ho veiem com una nova oportunitat”.

Comptar amb Martin: “La importància que va tenir Martin tot l’any, és la nostra referència en atac. Destaca a tots els nivells i és un problema per als rivals. Cal intentar ajudar amb una bona defensa i donar-li les opcions que necessita. Si l’equip li acompanya tots sortim beneficiats”.

Condicionarà l’anada en el còmput general de l’eliminatòria?: “En qualsevol eliminatòria el més important és el primer sempre, no és definitiu, però el que ho fa bine en l’anada, en general, en la volta, té molt ja recorregut. Encara que no és definitiu, encara que sí que condiciona plantejaments i manera de sortir en la volta. Anem, on en Lliga va ser complicat, va ser una olla de pressió… Imagina’t ara. Per a ells s’ajunten molts factors de motivació, però sabem el que hi haurà i estem treballant en això”.

Quin Sporting esperes: “Serà un equip que els primers minuts intenti avassallar, jugar en el nostre camp de la manera que sigui, com va ser en Lliga. Ells es veuen forts, i estan amb confiança. No sortiran a guardar-se res, però sabem com contrarestar-ho”.

La resta fica pressió qualificant a l’Espanyol de favorit: “Penso que l’Sporting és l’equip que millors resultats ha tret contra els que estem en aquesta baralla i cadascun juga aquest factor com vol, però nosaltres arribem en una dinàmica molt bona i hem de ser un equip fiable, que defensi bé i a dalt fer mal. L’últim partit en aquest aspecte ens va anar bé. No sé si som favorits, crec que en un play-off no hi ha favorits, no existeixen. Malgrat això, els quatre tenim raons per a tenir molta confiança”.

Com es veu: “He hagut d’adaptar-me tota la meva vida i estic en un punt que no em sento incòmode en cap situació. Ara estem més alts, afavoreix la nostra pressió i sigui el que sigui, cal adaptar-se i jugar”.

Millor moment personal?: “Pot ser el punt de la temporada més regular en general en defensa, que és l’important, perquè es defensa en equip i en això estem molt bé. I personalment em veig beneficiat per la bona feina de l’equip”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *