Les notes dels jugadors del RCD Espanyol davant l’Albacete Balompié

El 1×1 del RCD Espanyol: les notes a l’actuació dels futbolistes blanc-i-blaus davant l’Albacete Balompié:

Joan García: 9 EXCELS

Seguríssim per dalt, va treure dues mans espectaculars a Manu Fuster. Va permetre a l’equip guanyar en un mal dia.

Omar El Hilali: 5 SOFRIDOR

Li va tocar aparellar-se amb el jugador visitant més perillós i va anar de menys a més.

Víctor Ruiz: 5 CALMAT

Va quedar una cosa assenyalada en el gol de Quiles, però va aportar calma amb pilota i en la segona part va millorar.

Lele Cabrera: 7 SERIÓS

Va ser el millor de la línia defensiva. Molt segur per dalt.

Brian Oliván: 6 CORRECTE

El perill rival va arribar per l’altra banda. No va sofrir en defensa i es va sumar a l’atac.

José Gragera: 7 SOLVENT

Enèsim partit en el qual el migcampista blinda el centre del camp.

Álvaro Aguado: 3 DESAFORTUNAT

No s’estava trobant gens còmode sobre el verd i va acabar expulsat. Partit per a oblidar.

Jofre Carreras: 8 DECISIU

Es va redimir d’una mala ratxa de joc amb un golàs i una gran assistència.

Nico Melamed: 6 FUGAÇ

Va amagar el seu talent durant la majoria del partit, però el va treure a relluir en un bon gol.

Javi Puado: 5 AÏLLAT

Va quedar una cosa allunyada del joc en banda, però el seu treball defensiu va ser molt important en els minuts finals.

Martin Braithwaite: 7 FI

Aquesta vegada no va ser decisiu en el marcador, però es va afartar de sumar avantatges associant-se fora de l’àrea.

Keidi Bare: 5 TREBALLADOR

Va sumar ciment al centre del camp en els últims minuts.

Sergi Gómez: 6 SEGUR

Va aportar la contundència necessària per a tancar el partit.

Pere Milla: 6 ATLETA

Va tenir poc temps, però s’ho va passar corrent. Va poder matar el partit en un tir des de la frontal.

Gastón Valles: 7 GUERRER

Va mostrar el seu caràcter aguerrit lluitant en el descompte.

Manolo González: 6 PRAGMÀTIC

Va faltar claredat en el joc, però els canvis van aportar i la gestió dels minuts finals va ser perfecta.