L’Espanyol, entre els equips més devaluats del món en els últims cinc anys

Des de 2019, el RCD Espanyol ha sofert una important variació quant a valor de mercat. Segons publica en el seu lloc web ‘Transfermarkt’, el conjunt perico ocupa la posició número 20 en aquesta devaluació.

“Finalment, en el que als clubs espanyols es refereix, apareix el RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus han viscut dos descensos en l’últim lustre, la qual cosa els ha empès a desprendre’s de diversos dels seus principals futbolistes i a sofrir un minvament important en les seves valoracions. Més encara si es té en compte que els espanyolistas arribaven a l’estiu de 2019 sent setens en Primera, la qual cosa els va portar a competir a Europa League el curs següent”.

El RCD Espanyol, des de 2019, ha sofert una important variació negativa entorn del valor de mercat, passant de 161,7 M€ en 2019 al valor actual, que és de 54,4 M€. La variació en aquest últim lustre és considerada, ja que és un -107,3 milions d’euros.

Pel que fa a competicions espanyoles, el conjunt perico no està sol. Equips com el Reial Madrid CF i València CF estan també en el TOP 20, a més del FC Barcelona -que està en tercera posició- i de l’Atlètic de Madrid, que s’emporta la primera plaça, amb una variació de mercat de -517 M€ en cinc anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *