Luis Miguel Ramis, en una entrevista a ‘Relevo’: “Això és futbol, però mai vaig entendre la destitució ni el tracte d’un cert sector de la premsa”

L’exentrenador perico s’esplaia a ‘Relevo’: “Alguna gent va haver de mirar la classificació, sí, perquè si et deixaves guiar per alguns titulars semblava que estàvem, ja no fora del play-off, sinó en descens”.

Luis Miguel Ramis ha concedit una entrevista als companys de ‘Relevo’, on no s’ha callat res i ha carregat, sobretot, contra la premsa. Tal com informa Nacho SanchísLuis Miguel Ramis va tenir un pas breu per l’Espanyol. L’entrenador  va dirigir 18 partits al capdavant del club en els quals va estar sempre en la lluita per l’ascens directe o play-off. No obstant això, malgrat que els pericos van aconseguir pujar al final de la temporada, no ho van fer amb ell a la banqueta, perquè va ser destituït quan l’equip estava només a un punt de l’ascens directe. En aquesta entrevista, deixa clar que “des de casa, amb emoció i molt agraït amb totes les persones que públicament o en privat ens han donat suport i han valorat el nostre treball i la nostra contribució a l’èxit de l’equip”. Encara que llança un dard: “No tothom ha estat just amb mi ni amb el meu cos tècnic”.

Tot seguit, ha comentat: “Després de marxar es van dir moltes mentides sobre la direcció de l’equip. El tracte i complicitat amb la plantilla era excel·lent. Un sector de la premsa es va posicionar contra nosaltres fins i tot abans que comencéssim a treballar, sense tenir en compte la nostra trajectòria ni la nostra experiència a la categoria. Realment crec que és perquè arribàvem substituint una llegenda molt estimada al club, Luis García. A la roda de premsa de la meva presentació com a nou entrenador no van deixar de llançar-se ganivets contra la propietat i jo vaig sofrir els danys col·laterals”.

A més, Luis Miguel Ramis carrega contra tot: “Estàvem en un moment de la temporada en la qual els pals eren per a tots, pels problemes que tenen amb tot l’embolic amb el propietari i l’ambient era tibant. Hem estat el cos tècnic que més a prop hem estat de l’ascens directe. Per això ens va fer ràbia, perquè estàvem segurs que aconseguiríem l’ascens i no ens van donar la confiança que cal en aquestes situacions”. Segueix: “Es va suavitzar tot molt i es va començar a relativitzar tot, com per exemple el valor dels empats. Es va rebaixar molt el to. M’agradaria haver rebut el mateix tracte per part d’algunes persones”.

Així mateix, ha continuat explicant a Nacho Sanchís: “Sobre el meu tracte amb el vestuari, no han parat de dir que parlàvem poc amb els jugadors i que el vestuari no ens volia. Això és fals, vam tenir moltíssimes reunions col·lectivament i individual. En tots els equips que hem estat ha estat una tònica per part nostra, ho poden corroborar molts jugadors. Aquestes reunions van ser molt productives perquè l’equip estava tremendament identificat amb la idea i era qüestió de fer-nos forts i saber encaixar les crítiques externes”.

Això sí, abans d’acabar l’entrevista, ha volgut deixar clar que: “Malgrat algunes situacions que són difícils d’entendre i que ens hagués agradat rebre més respecte i confiança envers el nostre treball, vull felicitar de cor el RCD Espanyol per l’ascens”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *