Manolo González: “Demà estrenyerem com a animals i amb això serà molt difícil que qualsevol equip ens guanyi”

El tècnic blanc-i-blau ha comentat en roda de premsa el transcendental duel que es viurà demà a l’Stage Front Stadium i deixa un missatge clar a l’afició: “Recordo milers de situacions complicades en el club i si algú no ha fallat mai és l’aficionat. Demà ens ajudaran com sempre”.

Manolo González ha comparegut en l’habitual roda de premsa prèvia al partit. El míster perico ha entrat a valorar el partit que possiblement es trobarà demà a l’Stage Front Stadium enfront de l’Sporting de Gijón: “Nosaltres tenim preparada la nostra identitat i la nostra personalitat. No canviarem això, perquè és el que ens ha donat aquest avantatge ara mateix”.

Quin pla de partit esperar demà?: “Sortirem a guanyar, com sempre. Sabem que juguem a casa i sortirem a buscar el partit. No crec en cap altra manera de jugar. A guanyar com sigui”.

Sergi Gómez, com pot afectar l’equip la seva sanció?: “És una baixa sensible. Sempre que ha jugat ha estat a bon nivell i ho ha fet bé. La targeta vermella són circumstàncies que no podem controlar. L’altre dia va haver-hi llançaments d’objectes que van fer que el jugador reaccionés amb una certa angoixa. Tampoc va passar res com per a una sanció d’un partit”.

Hi ha opcions de repetir l’onze inicial?: “Cada setmana tinc bastant clar l’onze inicial. Sempre tinc un parell o tres de dubtes pel tipus de partit o rival. A partir d’aquí, buscarem entre avui i demà acabar de decidir l’onze de demà”.

Hi ha optimisme en el vestuari de cara al partit de demà?: “L’equip ja vaig dir que arribava mentalment bé al play-off. Serà un partit molt difícil, és molt bon rival. Estem amb el cap fred, analitzant les coses bones i dolentes i sabent que queden 90 minuts”.

Amb el 0-1 es considera que està mig fet?: “No. L’equip està content, però l’equip és molt conscient que queden 90 minuts. Això ja ho deixem clar diumenge a la nit.  Són eliminatòries com si fos la Champions i que és molt difícil passar. Nosaltres estem molt conscienciats de la responsabilitat que tenim”.

Única baixa Pol Lozano?: “En principi l’única baixa és Pol Lozano. Avui es provarà una altra vegada, però en principi no hi arriba i serà baixa juntament amb Sergi Gómez”.

Podeu trobar-vos un Sporting de Gijón que surti a la desesperada?: “Nosaltres tenim preparada la nostra identitat i la nostra personalitat. No canviarem això, perquè és el que ens ha donat estar per davant ara mateix. Hem de tenir possessions llargues i saber descansar amb pilota. Ells en un moment del partit hauran d’arriscar, no els en queda una altra. Intentarem no cometre errors perquè ells no entrin en el partit”.

Quines esperes de l’afició de l’Espanyol?: “El públic és fonamental. L’afició de l’Espanyol sempre ha estat amb el seu equip. Recordo milers de situacions complicades en el club i si algú no ha fallat mai és l’aficionat. Demà ens ajudaran com sempre”.

Amb el partit de l’altre dia, s’ha convençut al perico més escèptic?: “Jo no tenia cap dubte que la gent estarà amb nosaltres. Repeteixo, l’aficionat ha estat sempre amb nosaltres”.

Com es gestiona l’eufòria que s’està vivint?: “Jo et parlo per mi, cada partit que he viscut ha estat una final. És cert que aquests partits finals no et permeten més errors, però venim acostumats dels 12 partits anteriors amb el tema de la pressió i, per això dic que, mentalment, arribem bé”.

Com gestiones el que denomines ‘errors ximples’?: “Treballant. A més, treballant i recuperant físicament a tots els jugadors. Cap fred realment. Sabem que competint al nostre nivell, costarà molt que el rival ens guanyi”.

Què té aquest partit de ‘guerra psicològica’?: “Cada equip pensa que passarà l’eliminatòria. És normal. Al final, això és futbol. El tema psicològic és important, però si estem bé -com l’altre dia- som un equip molt difícil de guanyar”.

En el pla psicològic, quin missatge has llançat a l’equip?: “Sortir convençuts al camp. L’equip ha estat bé en tots els aspectes, encara que amb falta de gol a dalt. L’equip arriba bé moralment. Arribem en el millor moment des que soc aquí”.

La pressió a l’àrbitre que fan des dels mitjans de Gijón, creus que pot influir en el col·legiat durant el partit de demà?: “No, no ho crec. Són àrbitres que tenen un bon nivell, però que es poden equivocar com tu o com jo. Al nivell que estan i a un pas de primera divisió, jo no crec que els afecti a l’hora de fer la seva feina de manera objectiva, la veritat. Generalment, poques vegades guanyes o perds per l’àrbitre, per això prefereixo no parlar d’ells. Potser el més gros que he vist en l’aspecte arbitral sigui el que li va passar l’any passat al RCD Espanyol, però tret d’això, generalment tu no perds o deixes de guanyar per l’àrbitre. Nosaltres hem de centrar-nos a fer les coses bé. Tot l’extern no importa. Demà pressionarem com animals i amb això serà molt difícil que qualsevol equip ens guanyi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *