Manolo González: “El partit ha estat molt igualat i els detalls marquen les eliminatòries”

El tècnic de Lugo ha explicat en roda de premsa les seves sensacions amb el partit: “No ens han generat molt i hem tingut arribades per acabar millor”. A més, espera a l’afició perica diumenge que ve: “Ells saben que ens fan falta i són necessaris. Són el jugador dotze i el tretze”.

Manolo González ha comparegut en roda de premsa per fer les valoracions pertinents del partit disputat entre el Real Oviedo i el RCD Espanyol. El tècnic de Lugo ha vist com l’equip perico ha abaixat el rendiment considerablement a la segona meitat i gairebé marxa d’Astúries amb un 2-0, si no arriba a ser per un gol ben anul·lat en fora de joc per escassos centímetres.

Com està el vestuari i com s’afronta la tornada?: “Estem Fotuts. El partit ha estat molt igualat i els detalls marquen les eliminatòries. Després de l’1-0 hem estat tocats, però bé, ara queden 90 minuts a casa per aixecar un resultat. Anirem des del minut 1 a buscar el partit i intentar remuntar”.

Ha notat l’equip el triple canvi en l’onze inicial?: “Sí. Al final, en jugar dijous, has de buscar canvis. Hem intentat pressionar més a dalt per igualar situacions de sortida de tres d’ells, però el que hem buscat era ajustar els atacs a la banda i, és clar, hem perdut una mica de joc respecte de la primera part. Aquí ho hem notat una mica pel que fa a joc. A la segona part, hem perdut el control de joc que sí teníem a la primera meitat”.

Juga l’Espanyol la setmana que ve el partit més important de la història?: “Home, de la història no sé. L’Espanyol n’ha jugat molts d’importants, però aquest l’és per la transcendència que té per a nosaltres. Ara cal recuperar per arribar al diumenge amb força i poder aixecar el partit”.

L’equip ha generat dubtes a partir del minut 70, com es contraresta això en el partit de tornada?: “El partit serà diferent. Segurament l’equip també serà diferent. Els canvis han estat més per cansament que no pas per tocar moltes coses. Llàstima, perquè el partit estava controlat. Hem defensat bé. No ens han generat molt i hem tingut arribades per acabar millor. Tenim el marge del partit de tornada i l’equip arribarà bé al diumenge per remuntar el partit. La imatge de l’equip, en la majoria del partit, ha estat bé. Fins a tres quarts l’equip arriba bé, però falta decidir”.

El factor físic per no pressionar a la segona meitat: “També hi ha hagut més pèrdues de pilota. Hem tingut menys pausa. També els canvis s’han fet per gestionar situacions d’igualtat i pressionar bé. Al final, no hem tingut aquest plus a la segona part i no ens ha arribat fins al final”.

Rendiment dels canvis: “El rendiment de la banqueta, no, el de tots. El rendiment ha de ser millor de tots. Penso que hem fet coses bé, però tenim marge per donar més diumenge i poder remuntar”.

Afició del Real Oviedo: “El públic ha jugat el seu paper. Ells pressionen. A nosaltres ens ha passat a casa i ens han ajudat quan ha fet falta. Però ja et dic, fins al gol, no ens hem sentit incòmodes amb la pilota i amb el joc. Quan tu tens el partit controlat, que encaixes un gol així, és una situació complicada. Però ja està, cal aixecar-se i remuntar-ho diumenge que ve”.

Què esperes de l’afició perica a Cornellà?: “El que vam veure l’altre dia elevat al quadrat. Ja ho han donat tot aquí avui. Ells saben que ens fan falta i són necessaris. Són el jugador dotze i el tretze”.

Sensació de cop pel fet d’anar-vos amb desavantatge o d’alleujament perquè no ha estat un 2-0?: “Home, si ens posem així, podria ser per 5-0. Ha estat fora de joc o no? Jo marxo fotut, perquè no és un partit per perdre’l. Hem fet coses bé, però també malament després del gol. Això sí que m’ha deixat més preocupat”.

Has intentat anticipar amb els canvis el que podia fer el Real Oviedo?: “Canvi de davanter per davanter. Buscava aportar cames fresques i profunditat. Hem perdut una mica de control, però ha estat per la situació del gol”.

L’obligació de l’Espanyol a marcar a l’Stage Front Stadium: “Home, canvia que has de marcar per nassos. Igual que vam fer amb l’Sporting de Gijón, diumenge no especularem”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *