Manolo González: “Encara no ens hem reunit per a parlar del meu futur”

Entre les moltes incògnites que envolten l’Espanyol, està el de conèixer el futur de Manolo González: saber si es continuarà asseient en la banqueta del primer equip després de l’ascens, alguna cosa que sembla no entra en els plans del director esportiu Fran Garagarza, que ja ha estat sondejant altres opcions; si tornarà a entrenar al filial, com apuntava en ‘Radio Estadio’ el periodista José Agustín Gómez, que insistia que així figura en el seu contracte i que l’entitat ho va deixar ben clar; o si quedarà desvinculat de l’entitat.

“Manolo González no seguirá en el banquillo del Espanyol; el contrato era así, el club lo dejó claro. Le han ofrecido volver al filial” pic.twitter.com/9ahBbI8iHn

— Radioestadio Noche (@RadioestadioN) June 23, 2024

En declaracions a ‘Sport’, Manolo González responia a la pregunta de si el club li havia comunicat ja el seu futur: “Hem de reunir-nos durant la setmana, però avui dia encara no m’he assegut amb el club per a parlar”. Qüestionat precisament per si cas de no continuar a la banqueta del primer equip de l’Espanyol, desitjaria seguir vinculat amb l’entitat, reflexionava: “La veritat és que no ho sé. Hauria d’asseure’m a parlar amb ells i veure la situació. Avui dia fins que no segui amb el club tampoc tinc capacitat de valorar res”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *