Manolo González: “Hem de ser més cabrons en les últimes accions”

Manolo González ha atès els mitjans de comunicació després del partit entre el RCD Espanyol CD Tenerife de la jornada 32 de LaLiga Hypermotion. El tècnic de Lugo porta quatre de sis punts des que va agafar el càrrec i, malgrat haver-lo intentat traient totes les armes que tenia per a l’atac, l’equip no ha pogut passar d’un empat davant el CD Tenerife (1-1).

Ja en roda de premsa, Manolo González ha contestat a la decepció de l’empat: “Em sap molt malament pels nois i per la gent, que ha estat avui impressionant al costat de l’equip. Encaixar en el 90′ a pilota parada és més error meu, és una cosa que hem treballat, però ens han aixecat 2 punts fent moltes coses bé”.

L’arbitratge, qüestionable

“Crec que és un mal endèmic del futbol en general, no sols d’aquest partit en concret. Ens ha passat també en el filial. Hi ha equips que fan moltes faltes i altres equips amb una falta ja tens targeta groga. Això és una cosa que s’hauria de començar a mirar si es vol beneficiar a l’equip que intenta jugar”.

Avui ha ocupat la banqueta visitant, mania?

“Soc rarito. És un tema per a estar més allunyat del linier. Qualsevol protesta es veu abans i no interessa, només això”.

Ha estat preguntat per si l’equip havia d’haver competit millor després del 1-0

“No, per a res. Em puc queixar que en tres quarts de camp l’equip no ha finalitzat. A l’equip jo li he demanat que es tirin enrere. La jugada del córner ha estat desafortunada. El que jo no volia és que l’equip es tirés enrere i ens comencessin a penjar pilotes. Així sí que és una loteria. Què pots fer? Perdre temps? Tampoc hi ha hagut molt temps. Avui no és un tema d’això. És una acció que era evitable, però això ha passat perquè el partit hauria d’haver anat 2-0 i ha anat 1-0 fins al final”.

El trident Aigualit, Gragera, Lozano i Omar de carriler: Què buscava?

“La idea principal era que jugués Ian Forns, però no ha pogut ser. La idea era Ian esquerra i Omar El Hilali amb Jofre Carreras en dreta per a crear doble banda. No ha pogut ser per la falta de jugadors. La idea era entrar per dins i sortir per a fora. Ens costa, però això és el que estem treballant. Els nois ho estan treballant i és alguna cosa a millorar”.

Com està el vestuari?

“Estan cabrejats. El primer que hem parlat és de la pilota parada. En això soc jo el primer responsable. El CD Tenerife no ens ha arribat i és una llàstima que t’empati en els últims minuts. Hem de fer un volt per a canviar coses perquè és una llàstima que t’empatin així”

10 gols encaixats a pilota parada durant tota la temporada

“Això s’ha de corregir. En el filial ja passava i es va corregir. Amb 1-0 pot passar tot això. Hem de fer un pas endavant en tres quarts de camp. Hem de ser més cabrons en les últimes accions”.

Que treballarà Manolo González de cara al següent partit

“A nivell de confiança, el partit ha estat una reivindicació perquè els jugadors pressionin alt i tinguin la pilota, que s’atreveixin, que és necessari. Ells han acabat amb 5-4-1, això vol dir que al rival ho has sotmès i li has creat problemes. Hem d’anar en aquesta línia i millorar, treure més centres a àrea. Cal intentar ficar-li més volta de rosca al joc. Sé que tinc poc temps, però el ser valent i tenir agressivitat és el que ens portarà a guanyar partits”.

Com ha treballat l’equip per a pal·liar la baixa de Martin Braithwaite

A nivell de joc no descobrirem a Martin Braithwaite. Keita Balde ha estat bé i el canvi ha estat per desgast, perquè venia de no jugar 90 minuts. El joc del punta ha estat més determinant entre línies i entendre bé l’últim terç que no la situació de Martin. Òbviament, si està Braithwaite, molt millor, però hem intentat pal·liar-ho a través del joc i dels jugadors que teníem”. A més, afegeix: “Les sensacions són importants. Els jugadors volen. Són valents i van cap endavant. Necessitem que aquest joc sigui més continu. Hem d’anar en aquesta línia i ser més agressius cap a porteria i ser més protagonistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *