Manolo González: “La primera part era per a agafar-nos amb globus i treure’ns a tots, començant per mi”

Manolo González ha comparegut en roda de premsa després del partit disputat davant l’Andorra FC en el Stage Front Stadium. El tècnic perico -avui complint sanció per la vermella vista davant el CD Leganés– ha contestat a totes de les preguntes realitzades per part de la premsa amb un semblant seriós i sabent que se’ls ha escapat una oportunitat d’or.

Sobre si l’equip ha estat a l’altura del partit

“Estic cabrejat. La primera part era per a agafar-nos amb globus i treure’ns a tots, començant per mi. El que tingui ulls i entengui una mica de futbol, sap el que hem fet. Ens ha faltat ficar molts més centres. Era partit per a buscar l’àrea”.

Álvaro Aguado sense sortir d’inici

“Keidi Bare va estar bé contra el Leganés. Era per a donar continuïtat i confiança. Al final jugar cada setmana hem d’intentar que la gent li ho guanyi. Els nostres jugadors no han interpretat bé la pressió en la primera part. La idea de la segona part era que Gragera sortís a estrènyer. Els jugadors tenien una certa por de donar saltar forta. Quan ho hem fet bé, hem robat i atacat, però ha estat un tema de mal posicionament en la primera part”.

Queden pocs partits et preocupa la pressió?

“Tal com estem a casa i amb l’afició, no poden notar pressió. No se li pot demanar més a aquesta afició. Avui era partit de poques passades. Era per a atacar amb tres passis per fora i ficar centres endins. Hem tirat molt poques pilotes a l’àrea i faltaven moltes més”.

Hi ha hagut falta d’intensitat?

“Sí, però no crec que sigui d’actitud. Quan tu no estàs còmode, és com que hi ha una falta de confiança. Però és cosa nostra. Nosaltres volem saltar a robar sense criteri i això s’ha de corregir ja. Aquí no pots fallar. Tots els partits seran molt complicats i no guanyar a casa és una cagada. Avui calia guanyar i la primera part no hem fet res per a guanyar el partit. Moments dolents i partits dolents hi haurà. No sols per a nosaltres, li passarà a tots els rivals. El tema està a aconseguir tenir el suficient ofici per a ajuntar-se i que, durant deu minuts on no s’està bé, no passi res; agafar aire i col·locar-te bé”.

Fins a quin punt ha condicionat no ser present en la banqueta

“Intentaré que no passi més. Des de prop es dirigeix millor. No obstant això, el pla de partit era clar. A nivell de pressió, no podem jugar tan separats. Per molt bo que siguis defensant, hi ha hagut molta distància entre mitjà”.

Sobre jugar a les 14 hores

“No. Deixem les excuses. Em quedo amb què l’equip ha remuntat anant per darrere en el marcador. Però a casa hem de ser més agressius, tant amb com sense pilota”.

Pèrdua de respecte cap a l’Espanyol

“El respecte es guanya. Per a guanyar has de fer les coses bé. Avui s’han fet algunes coses bé, però moltes mal. Buscar excuses no val de res”.

Com s’aixecarà l’ànim

“Competint. És que cal competir, no hi ha més. Soc extremadament competitiu i avui en la primera part no s’ha competit. Toca organitzar-se molt millor. Avui era un partit d’atacs ràpids amb passades ràpides”.

La dificultat de posar bons centres

“Situacions de centres que tenim clares no les centrem. Sembla que tot el que no sigui joc de posició és no jugar bé. Cada manera de joc és vàlida sempre que sigui per a guanyar. Tal com ha plantejat el partit el rival, avui el joc era per fora. Sembla que a vegades ens peguem un tir al peu nosaltres mateixos. A vegades sembla que les sensacions d’inseguretat ens la generem nosaltres. Això l’hem d’intentar tallar”.

Nico Melamed

“Creiem que és un microtrencament. Esperem que no siguin més de dues setmanes. No esperem que sigui una lesió de gravetat de molt de temps”.

Última jugada en el penal no xiulat a José Gragera

“Les imatges parlen per si soles. No puc parlar perquè sabem el que em passa. M’agradaria dir-te el que penso, però no puc entrar a valorar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *