Manolo González: “Nosaltres anirem a guanyar com hem sortit a tots els camps”

Manolo González ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a comentar el transcendental duel contra el Real Oviedo en l’Estadi Carlos Tartiere. El tècnic de Lugo sap de la importància de treure un bon resultat per a la volta del play-off d’ascens a la Lliga EA Sports, que es disputarà en el Stage Front Stadium el diumenge 23 de juny: “Si sortim a defensar, amb l’equip que som, tindrem problemes demà”

Com està l’equip físicament?: “Nosaltres anirem a guanyar com hem sortit en tots els camps. Jo no esperaré a veure què passa aquí el diumenge que ve. Soc guanyador i m’agrada guanyar. Veig a l’equip bé, veig que en dos dies han recuperat bé. Ara tenim ritme per a estrènyer a dalt. En l’àmbit motivacional, la força que no et donen les cames, te la dona el cap i aquests jugadors estan ficats per a anar demà amb tot”.

Serveix de mirall el partit de fa un mes contra l’Oviedo?: “El Real Oviedo és un equip molt ben treballat. L’entrenador els fa jugar bé al futbol i ser un equip ordenat. Ens enfrontarem a un molt bon equip. Cal fer-ho bé, estem capacitats per a enfrontar-nos a qualsevol”.

Canvi obligat d’Omar: “Ara mateix ho vull acabar de perfilar. Tenim diverses opcions de *onces. En principi estan tots ben menys Pol Lozano. No sé si hi haurà molts canvis”.

T’esperes molt canvi a l’Oviedo?: “A hores d’ara, ni ells ni nosaltres. Al final, és molt difícil canviar alineacions. Tenim bastant clar què són com a equip. Tenen moltes virtuts, però intentarem fer-los mal on crec que els podem colpejar”.

Com valores l’eliminatòria?: “Depèn del resultat de demà. L’eliminatòria penso que es decidirà en el camp nostre. No crec que es decideixi demà”

Com estan els jugadors?: “Estem bé, confiats. Des que soc aquí som un equip valent, que pressiona alguna cosa, encara que ens falten coses. Penso que tenim un cert ordre, correm i pressionem. Necessitem un major grau d’efectivitat de cara a porteria. Crec que ens mereixem més gols dels marcats fins ara. Ells són els primers beneficiats a pujar i a mi m’encantaria fer història pujant l’equip a primera”.

Es gaudeix el camí?: “Jo ho estic gaudint. He tingut la sort d’entrenar a un equip històric. Ara vull que l’equip torni a estar on es mereix”.

Què s’assembla aquest equip a aquest Manolo guanyador?: “Cada dia més. Ells han fet un pas endavant competitiu. Ells són els protagonistes. Portarem a l’equip al lloc que li toca”.

Aquesta solidesa defensiva dona més confiança?: “Sí. Al final els equips creixen des de la seguretat defensiva. Si analitzem, normalment el que va líder és el que encaixa menys. Els partits són molt complicats i amb molta tensió. La llàstima és no haver guanyat dos partits més per a anar a primera. No ha estat així i ara toca el camí llarg, són dos partits i a estrènyer com a animals per a treure un bon resultat a Oviedo“.

Signatures l’empat?: “No, perquè llavors palmem. He jugat molts d’aquests. Si sortim a defensar, amb l’equip que som, tindrem escàndol demà. Hem de sortir amb ordre i cap, però pel partit. Si el pla de partit surt bé, penso que estarem prop de tirar-ho endavant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *