Martin Braithwaite, un futur incert amb altres clubs ja a l’aguait

Una de les qüestions pendents de resoldre en el si de l’Espanyol és què passarà amb Martin Braithwaite. Just en acabar el partit, en el túnel de vestuaris i davant les càmeres de les televisions amb drets va assegurar que l’oferta de renovació que el club li havia presentat a l’estiu passat havia estat “una falta de respecte”: “El meu futur? Encara no ho sé, fa un any que el club em va fer una oferta de renovació, però va ser una falta de respecte, a veure si volen que segueixi aquí perquè aquesta va demostrar que no confien en mi. He treballat intensament per a deixar a l’Espanyol en Primera divisió, a veure què vol el club ara, puc sortir lliure. No és el moment de parlar d’aquestes coses, perquè és un dia molt important en la història del club”.

No obstant això, minuts després, davant l’afició i micròfon en mà, es va mostrar molt més afectuós amb l’entitat: “Estic molt orgullós de formar part d’aquesta gran família. És un club molt gran, hem de ser ambiciosos. Hem de lluitar per Europa cada any. No és fàcil, però hem de posar els objectius molt a dalt, perquè som el ‘puta Espanyol’.

Amb l’ascens, malgrat el que va dir Martin Braithwaite, no queda lliure sinó que la seva clàusula de rescissió passa a ser d’uns 650.000 euros, tal com va pactar amb l’entitat. Una xifra bastant assequible per a clubs que ja estarien després d’ell malgrat els seus 33 anys, com el Valencia, que podria estar atent si no es concreta el fitxatge de Rafa Mir, pel qual es vol arribar a un acord ràpid i que no s’allargui la negociació, o el Getafe de Bordalás, que segons ‘As’ té en el seu radar al davanter de l’Espanyol . Una operació que en qualsevol cas no seria senzilla: després de veure com perden als seus tres atacants, Greenwood (Manchester United), Latasa (Real Madrid), Jaime Mata (molt possiblement Las Palmas) el Getafe necessita qualitat i gols i Braithwaite encaixa, encara que un problema seria l’alta fitxa del danès, i abans haurien d’escometre sortides per a intentar fer-se amb els serveis del davanter blanc-i-blau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *