OFICIAL: Dinamarca no convoca Martin Braithwaite per a l’Eurocopa: l’Espanyol podrà comptar amb el seu home gol per al playoff

L’entorn de l’Espanyol i el mateix club sospiren definitivament alleujats: tal com va avançar aquest dimecres ‘La Grada Online’. el seleccionador nacional de Dinamarca Kasper Hjulmand ha deixat fora a Martin Braithwaite de la convocatòria per a la pròxima Eurocopa d’Alemanya.

D’haver estat inclòs en la llista feta pública avui, l’Espanyol s’hauria quedat sense la seva jugador franquícia -davant l’Oviedo fa dues jornades va marcar el seu gol número 21 del present curs- en el playoff en el qual es jugarà el seu retorn a Primera divisió.

Com és sabut, la competició regular en LaLiga Hypermotion finalitzarà diumenge que ve 2 de juny i les eliminatòries per l’ascens es disputaran entre el 9 i el 23 d’aquest mateix mes, mentre que la fase final de l’europeu de nacions està prevista del 14 de juny al 14 de juliol. Aquesta coincidència de dates hauria fet que el RCDE no pogués comptar amb el concurs de Braithwaite en un moment determinant.

La possible absència en les files de l’Espanyol de Martin Braithwaite si era inclòs en la llista de convocats de Dinamarca per a la pròxima Eurocopa de Nacions d’Alemanya 2024 preocupava des que es van conèixer les intencions de la UEFA de mantenir les convocatòries per a aquesta competició, com ja ocorregués en l’edició disputada en 2021 per la pandèmia del coronavirus. Abans, existia una certa calma davant el fet que Martin Braithwaite no havia entrat en les últimes llistes de Kasper Hjulmand, el seleccionador nacional de Dinamarca, que havia vingut triant altres homes per davant del davanter de l’Espanyol , però amb un major contingent de seleccionats la possible inclusió de Braithwaite guanyava evidentment sencers.

dinamarca fas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *