Martin Braithwaite: “Fa un any que el club em va fer una oferta de renovació, però va ser una falta de respecte”

“A veure si volen que segueixi aquí perquè es va demostrar que no confien en mi”, explica Martin Braithwaite. Nico Melamed, amb aires de comiat: “Són molts anys aquí, hem deixat el club on es mereix”.

Martin Braithwaite ha valorat per a les càmeres de les televisions amb drets el RCD Espanyol Real Oviedo disputat aquest diumenge a l’Stage Front Stadium, corresponent a la tornada de la final del play-off d’ascens a Primera divisió, i que s’ha resolt amb l’alegria del retorn a la màxima categoria. El davanter danès ha parlat, sense pèls en la llengua, sobre el que denomina falta de respecte del club davant l’oferta de renovació feta fa un any: “Quina temporada; molt dura, gairebé no em crec que hàgim arribat aquí, però l’equip ha continuat lluitant i mereix ser aquí. L’Oviedo ha fet dos partits molt bons, però tenim molta personalitat, gràcies a ala afició que està cantant aquí. Manolo González mereix seguir. Ara hem de gaudir i a veure què passa. El meu futur? Encara no ho sé, fa un any que el club em va fer una oferta de renovació, però va ser una falta de respecte, a veure si volen que segueixi aquí perquè aquesta va demostrar que no confien en mi. He treballat intensament per deixar l’Espanyol a Primera divisió, a veure què vol el club ara, puc sortir lliure. No és el moment de parlar d’aquestes coses, perquè és un dia molt important en la història del club”.

[àudio mp3=”https://lagradaonline.com/wp-content/uploads/2024/06/braithwaite-espanyol-oviedo.mp3″][/àudio]

Altres futbolistes que han parlat davant les cambres han estat, per exemple, Nico Melamed: “Ens mereixíem aquest final. Temporada dura i llarga, però necessitàvem aquest final. Si em quedo? Són molts anys aquí, hem deixat el club on es mereix”.

[àudio mp3=”https://lagradaonline.com/wp-content/uploads/2024/06/keidi-bare-nico-melamed-espanyol-oviedo.mp3″][/àudio]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *