El Leicester, Southampton i Everton de la Premier League s’interessen per Martin Braithwaite

Segons el mitjà de comunicació danès “Tipsbladet”, Martin Braithwaite té diferents ofertes damunt de la taula per a la temporada 2024/25. Martin Braithwaite es troba en una posició molt favorable com a fitxatge lliure fins al 15 de juliol i els clubs de la Premier League ho han notat. A més, com ja esmentaTipsbladet”, l’ariet danès està en converses amb diversos clubs de la Premier League sobre una possible negociació. Els clubs interessats són el Leicester, el Southampton i l’Everton, que ja li han fet arribar les primeres ofertes per a fer-se amb els seus serveis.

Així mateix, cal esmentar que, tal com va comentar el propi mitjà de comunicació en primícia, Martin Braithwaite va contractar l’agent estrella Pini Zahavi perquè s’ocupés dels seus interessos de cara a la següent temporada.

El davanter danès acaba de fer una gran temporada en La Lliga Hypermotion, on s’ha convertit en el màxim golejador amb 22 gols en els 41 partits que ha disputat i, per tant, ha estat una peça important de l’ascens a la Lliga EA Sports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *