Mateo Joseph es recorda de l’Espanyol

Mateo Joseph ha realitzat una entrevista als companys de ‘TV3 3cat’ on ha parlat del seu pas pel RCD Espanyol. Si bé és cert que el davanter va estar en les categories inferiors periques, el jugador guarda un gran record en l’entitat espanyolista: “Per a un xaval de 13 anys és difícil, però jo el recordo com un moment feliç”.

A més, Mateo Joseph recorda la millor temporada que va tenir amb l’Espanyol en el juvenil, on va aconseguir endossar-li un ‘hat-trick’ a l’etern rival, l’FC Barcelona: “En aquesta temporada vaig marcar molts gols. Teníem un molt bon equip. Després, golejar al FC Barcelona va ser la guinda”.

Per què va decidir marxar de l’Espanyol?

“Anar de l’Espanyol va ser una decisió esportiva. Al final vaig fer una bona temporada amb el juvenil i no vaig arribar a tocar el filial o el primer equip, quan hi havia altres jugadors que sí”.

Mateo Joseph es desfà en agraïments cap al conjunt perico

“Estic molt agraït a l’Espanyol perquè m’ha donat moltíssim en la meva vida. Tinc molts amics pericos: Omar El Hilali, Jofre Carreras o Joan García, que són de la ‘resi’. Jo crec que tenen molta qualitat els jugadors de l’Espanyol i aquesta qualitat sortirà a flotació per a portar a l’equip a primera divisió”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *