Nico Melamed s’acomiada de l’Espanyol: “T’estimo i t’estimaré sempre”

Nico Melamed ha volgut posar punt i final a aquests 11 anys en l’Espanyol amb una carta oberta a tota l’afició; aquest és el missatge del de Castelldefels, que com al novembre ‘La Grada Online’ va avançar apuntava a l’Almería , a tots els pericos:

“Hola pericos:

Avui és un dia molt difícil per a mi. després d’11 anys en el club, els nostres camins se separen. Vaig arribar sent un nen de 12 anys i amb 23 em vaig de la meva casa, on he madurat per a arribar a ser en qui m’he convertit, personal i professionalment. Hem compartit bons i mals moments, he plorat i he estat molt feliç amb aquesta samarreta, sempre afrontant-ho amb el major dels compromisos, cada vegada que vaig tenir l’honor de vestir-la amb el número més important de la meva carrera, el 21. L’he lluït sempre amb la major admiració, respecte i orgull.

Vull agrair a tots els entrenadors i cossos tècnics al llarg d’aquests anys, a les anteriors directives, a tots els empleats del club, als fisios, nutricionistes, utilers, a la residència i els seus treballadors i, per descomptat a tots els meus companys amb els quals he tingut la sort de compartir vestuari. I, sobretot, vull donar les gràcies a tota l’afició perica per tot l’afecte que m’heu donat; feu que ser de l’Espanyol sigui un sentiment únic, una gran família. per això, el meu amor per aquest escut és incondicional.

En aquesta última etapa, el meu silenci celebra la meva fortalesa, han estat moments durs a nivell personal, passant per una lesió que m’impedia ajudar a l’equip durant un tram llarg de la temporada, així i tot: donant-ho tot per a aconseguir el millor final que ens mereixíem, és clar que aquest club és de Primera divisió.

Avui me’n vaig amb la satisfacció de deixar-ho on es mereix. El meu sentiment res té a veure amb les decisions que haig de prendre en aquest moment de la meva carrera professional. Gràcies de cor pericos, us desitjo el millor profundament. Sempre seré part de la Meravellosa Minoria.

T’estimo i t’estimaré sempre Espanyol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *