Nico Melamed fa una crida a la unitat i Martin Braithwaite el recolza amb atacs a la premsa

Nico Melamed no ha deixat passar l’oportunitat de deixar un missatge en xarxes socials a l’afició perica abans del transcendental play-off que s’acosta per al RCD Espanyol. A més, en el missatge deixa algun ‘dard’ interpretatiu per a tot aquell que vulgui agafar-lo. L’Escrit diu així:

“És el moment de la veritat, el més important de l’any. Després d’una temporada d’alts i baixos, i som conscients, arriba el moment d’unificar forces i sentiments per a portar aquest escut on mereix. Ja hi haurà temps d’aclarir totes les enraonies, amb veritats. Ara només guanyar. Només pujar. Junts. Anem el meu Espanyol”.

Amb aquest missatge ha volgut dirigir-se Nico Melamed als seus seguidors. A més, escassos minuts després, Martin Braithwaite ha fet un comunicat referint-se a aquestes paraules del ’21’ del RCD Espanyol. Això sí, el danès ha estat molt més contundent i s’ha referit als mitjans de comunicació:

“Durant els últims dos anys he tingut el privilegi de formar part de la família perica: conèixer a la seva gent, els seus valors i viure la seva passió per aquest club és una cosa molt especial. La paraula família la utilitzo a propòsit: perquè és el que som. Jo mateix soc un home de família, com tots sabeu. I la meva prioritat número 1 és protegir la meva família: tant la meva personal com la família Perica, que he arribat a estimar i a respectar en aquests anys.

Ara estem en el moment més important de la temporada, on fins al més mínim error pot ser letal, i llegir tanta informació negativa i falsa en els mitjans sobre alguns dels millors jugadors que té aquest club és una cosa que em sembla summament decebedor. I francament m’omple de ràbia. Els que em coneixen saben que treball dur, dins i fora del camp, i a casa. Mai em queixo, ja que m’agrada canalitzar la meva energia de manera positiva. Però llegir informació que crea una imatge completament falsa sobre un jugador com Nico Melamed, realment és massa. Nico és un veritable perico que juga amb el número 21 perquè sap el que significa aquest número per a aquest club… Ja basta!

No vull entrar en els detalls ara, però aquest club és molt més gran que aquests rumors i les persones que els difonen. Entenc per què els fans poden molestar-se quan llegeixen unes certes coses, però nosaltres, els jugadors, no estem en un lloc on puguem respondre. Ara només demano una cosa, i és que jugadors, staff i aficionats s’uneixin i portin a aquest club on pertany. Anem pericos!”

Així de contundent s’ha mostrat el davanter danès, Martin Braithwaite, per a fer costat al seu company Nico Melamed.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *