Les notes 1×1 dels jugadors del RCD Espanyol davant el Real Madrid

El 1×1 del RCD Espanyol: les notes a l’actuació dels futbolistes blanc-i-blaus davant el Reial Madrid:

Joan García: 7 DESBORDAT

Per a bé i per a mal, va tenir moltíssima feina. Moltes parades, però també un error en el 1-1. Va assistir a Jofre en el gol blanc-i-blau.

Álvaro Tejero: 5 TREBALLADOR

Molt enfocat en tasques defensives. No va poder projectar-se massa en atac.

Omar El Hilali: 6 CORRECTE

Va competir bastant bé, guanyant-li el dol a Rodrygo durant la majoria del partit.

Marash Kumbulla: 6 PREVINGUT

Va realitzar un partit correcte, sense ser amonestat per primera vegada en la temporada.

Leandro Cabrera: 5 DESPISTAT

Sense fer un mal partit, queda una cosa assenyalada en el gol de Rodrygo, al qual no va veure entrar des de segona línia.

Carlos Romero: 3 DESENCERTAT

Va cometre dos greus errors: la pèrdua del 1-1 i el penal del 4-1.

Pol Lozano: 6 MILLORAT

Va començar una cosa perduda i va ser amonestat, però va acabar sent important en els millors minuts de l’Espanyol.

Alex Král: 6 INCANSABLE

Com Pol, va anar de menys a més. Molta feina sense pilota malgrat no brillar.

Jofre Carreras: 8 PERILLÓS

Va tenir les millors ocasions i va forçar l’autogol de Courtois.

Javi Puado: 5 ATREVIT

Conscient del que costava arribar a àrea rival, va acabar totes les jugades que va poder.

Walid Cheddira: 4 FRUSTRAT

No va poder imposar-se a un context advers, a penes li van arribar pilotes i no els va poder rendibilitzar. Substituït al descans.

Allunyo Veliz: 5 SOLITARI

Encara que va coincidir amb els millors minuts de l’equip, a partir de l’empat es va trobar igual de desatès que Cheddira.

José Gragera: 4 SOBREPASSAT

No va aconseguir aguantar l’al·luvió del Madrid després de l’empat.

Álvaro Aguado: 3 ERRAT

Va cometre un greu error res més entrar al camp que va matar el partit.

Irvin Cardona: –

Pere Milla: –

Manolo González: 4 SUPERAT

El plantejament inicial no va sortir malament, però en el tram final no va poder intervenir per a frenar la sagnia.