Omar El Hilali, convocat amb la selecció del Marroc per als Jocs Olímpics de París 2024

El lateral marroquí ha estat convocat per a disputar els JJOO. A més, el 4 de juny disputarà el primer partit amistós davant Bèlgica i debutarà el 24 de juliol davant l’Argentina.

El jugador del RCD Espanyol, Omar El Hilali, ha estat convocat per la selecció del Marroc per a disputar els Jocs Olímpics de París 2024. El lateral s’uneix a la llista de 26 convocats i el 4 de juny té el primer partit amistós davant la selecció de Bèlgica. A més, debutarà el 4 de juliol contra la selecció d’Argentina, ja que han coincidit en el grup.

Bon any a escala individual per al marroquí

Omar ha jugat molt amb el RCD Espanyol, sent peça clau en la banda dreta. El canterà perico ha jugat 36 partits aquesta temporada, sent titular en 32 partits d’ells i disputant un total de 2.880 minuts.

Cal esmentar que Omar s’incorpora demà mateix amb la seva selecció per disputar el partit amistós davant Bèlgica, però ell mateix ha negociat amb la seva federació tornar el dia 6 de juny per estar disponible per al play-off d’ascens amb el RCD Espanyol (la convocatòria era fins a l’11 de juny i es perdrà un dels dos amistosos que disputarà el conjunt marroquí). El lateral ha renunciat a totes les convocatòries prèvies per estar amb l’equip perico, però aquesta última era obligatòria per poder disputar els Jocs Olímpics de París 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *