Omar El Hilali: “M’he de deixar la vida el diumenge pensant que de mi depèn molta gent dins del club”

El lateral dret de l’Espanyol Omar El Hilali no va poder jugar per sanció davant l’Oviedo, en l’anada de la gran final d’aquesta promoció d’ascens a Primera divisió, però ningú dubte que sí que estarà en el partit de tornada de diumenge a jugar en el Stage Front Stadium. Abans, el jove defensa perico va comparèixer virtualment en el programa ‘Llobregat BiB’ per a parlar de les seves sensacions abans del que sens dubte és el partit més important no ja del present curs, dels últims anys.

Omar El Hilali explicava d’entrada quina se sent dies abans de la disputa del partit davant el Real Oviedo: “Si tenim nervis? Tenim ganes. No hi ha nervis sinó ganes que arribi ja el diumenge, que arribi el partit”. En la capital asturiana l’afició carbayona ja celebra pràcticament el retorn a la màxima categoria, 23 anys després de deixar-la: “Sincerament, no ho sabia, ens intentem aïllar, centrem en nosaltres mateixos, en el partit que tenim, del qual sabem la importància que té”. De la mateixa manera, tampoc reacciona davant enquestes com la de l’espai ‘VERSIÓ RAC1’ en què es qüestionava als seus oients si els agradaria veure a l’Espanyol de tornada a Primera divisió: “No sé on ho pugen, no tinc twitter, ja sé que allí es pugen coses que no fan més que perjudicar, nosaltres ens centrem en el partit del diumenge”.

El futur de molta gent dins del club, en les botes dels jugadors de l’Espanyol

Omar El Hilali, que està disposat a fer qualsevol cosa si l’Espanyol aconsegueix l’ascens davant l’Oviedo -“Tenyir-me el pèl de blanc-i-blau. I si fa falta em poso les trenes blanc-i-blaves, mentre pugem m’és igual”- afirma que haver de jugar aquest encontre “és una responsabilitat molt gran, tenim molta gent que depèn de nosaltres, que del que fem tindrà un rumb o un altre. Per a mi, m’haig de deixar la vida el diumenge pensant que de mi depèn molta gent dins del club. Sabem que és un partit molt important, cadascun de nosaltres ha de sortir a morir en el terreny de joc. Per part meva em mentalitzo d’aquesta manera, amb això sé que donaré el 1000 per mil a l’equip, i crec que tots hauríem de sortir amb aquesta mentalitat”. Omar, a qui és igual qui anoti el gol mentre serveixi per a pujar a Primera divisió -“Ficar no fico, si el diumenge marc no sé què podria passar. Però que ho fiqui qui sigui, em dona exactament igual. En una final com és aquest partit es recordarà de qui gana, no de qui ha ficat el gol”- envia un missatge a l’afició, que sap no fallarà: “Enviar un missatge a la gent que ens vegi, que sàpiguen que són superimportants per a nosaltres i més en aquest partit; amb la rebuda de l’altre dia se’ns posava la pell de gallina, tothom cantant. Animo a la gent a venir al camp, que no ens fallaran com en tot l’any, que seguiran en la mateixa línia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *