OPINIÓ | Carlos Martínez: “Pensava que ningú no volia el mal per a l’Espanyol: vaig pecar d’ingenu”

L’opinió de Carlos MartínezCarlosvaps– per a aquest play-off d’ascens: “Sé molt bé el que són, però també sé que, si hi ha una mínima possibilitat de pujar a Primera divisió, passa per aquest minitorneig. Trio creure i esgotar totes les opcions perquè, malgrat tot, porten al pit l’escut que tant estimo”.

No m’ha agradat l’actitud del RCD Espanyol durant tota la temporada. Pot succeir que juguis bé o malament. Això depèn de molts factors que, de vegades, no són controlables, però l’actitud no és negociable i hi ha camps en els quals la deshonra els ha perseguit com a gat a ratolí. A més, vull dir una cosa que ha costat d’entendre durant tota la temporada: el rival també juga. És el que té LaLliga Hypermotion, que baixar al fang no només és dir-ho, sinó fer-ho.

No sé qui és el que ho ha fet tan malament aquest any, encara que hom es fa una idea: CEO, directiva, entrenadors, jugadors o el mateix xaval que recull pilotes a l’estadi. Sincerament, això és igual ara. És igual en aquests dos -o quatre- partits restants. Ja hi haurà temps de demanar explicacions. Però ara, segons el meu parer, no és el moment. Animar, cantar, estar amb l’equip i dir-los “com de bons” són és el que toca. Cal dir-los que aconseguiran l’objectiu. Tots hem d’ajudar ara mateix. La gran xiulada de l’altre dia va ser un gran toc d’atenció de l’afició i més d’un al terreny de joc sembla que va aprendre la lliçó. Fixa’t si van aprendre-la, que fins i tot van guanyar amb folgança!

Oblidem-nos de tot. Oblidem-nos de les possibles divisions al vestuari. Oblidem-nos del cas Nico Melamed. Oblidem-nos de la venda i de tot el que passi amb els directius. Només durant dues setmanes. Ja tindrem temps de passar factures. Jo vaig ser un dels ingenus que va creure que les coses millorarien. Jo vaig ser d’aquells que pensava que “no era necessari estar constantment atacant i que calia deixar treballar”. Vaig pecar de bona fe. Vaig pensar que ningú no volia res de dolent per a l’Espanyol. Vaig pecar d’ingenu. Així i tot, saps què et dic? Deixa’m pecar una vegada més i animem a aquests jugadors fins al final. Això sí, no vull que penseu que és un missatge populista. Sé molt bé el que són, però també sé que, si hi ha una mínima possibilitat de pujar a Primera divisió, passa per ells. Trio creure i esgotar totes les opcions perquè, malgrat tot, porten al pit l’escut que tant estimo.

Després d’aquesta opinió, jo et pregunto a tu… Tries creure?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *