Problemes amb el vol de l’Espanyol a Gijón per jugar contra l’Sporting

L’expedició de l’Espanyol ha sortit amb retard cap a Astúries a causa de les inclemències meteorològiques.

El mal temps ha generat problemes amb el trànsit aeri, fet que ha afectat a la planificació del desplaçament de l’expedició del RCD Espanyol a Gijón, on aquesta nit juga davant l’Sporting l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Primera divisió. Hi ha hagut problemes per agafar l’avió pel mal temps, i com traslladava el nostre director Francesc Via a Twitter (X), l’avió dels futbolistes no s’ha pogut enlairar en un primer moment, així com tampoc les aeronaus que transporten a part de la premsa i aficionats.

Finalment, malgrat fer-ho amb retard, l’avió de l’Espanyol sí que ha pogut emprendre el vol al voltat de les 13.00 hores. A poc a poc, mentre es va descongestionant la situació, estan sortint els vols que traslladen a part de la premsa i aficionats.

Més tranquil·la lògicament està sent la matinal per al quadre de l’Sporting, que té previst concentrar-se a partir de les 13.30 hores; els jugadors de Miguel Ángel Ramírez estan citats al Molinón, des d’on es desplaçaran a un hotel on esperaran fins a les hores prèvies a l’encontre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *