Robert Hernando explica que hi ha tres ofertes per l’Espanyol

Segons l’exconseller de l’Espanyol Robert Hernando, una d’elles és la ja coneguda de Foster, Fassi i De la Vega; l’altra, d’un fons compartit americà/europeu; i la tercera seria la de Qatar Aspire Academy.

L’escriptor i exconseller del RCD Espanyol Robert Hernando, una persona amb bones connexions amb les parts implicades, continua informant de la situació de la venda del club a través de les seves xarxes socials.

Segons ha publicat, “pel que sembla hi ha tres ofertes: una d’elles la ja coneguda de Foster, Fassi, De la Vega; una altra d’un fons compartit americà/europeu; i la tercera, d’un grup qatarià que ja té diversos clubs a Europa. Chen està estirant la corda per veure de qui en pot treure més benefici”. Segons Hernando, hi ha persones vinculades al magnat xinès que “pressionen i fan tot el possible perquè sigui una en la qual puguin conservar la seva vinculació econòmica amb el club”. I prossegueix: “La del grup liderat per Fassi qui, si l’oferta prospera, seria el nou president de l’Espanyol, continua negociant malgrat el cop de la setmana passada”; fet que ja us vàrem explicar a ‘La Grada’. “El fons americà/europeu, que ja fa temps que està negociant, no està d’acord amb algunes clàusules que posa Chen i que avui semblen molt difícils de superar. El grup qatarià, que també fa temps que manté converses, fins i tot, va parlar amb Xavi abans que fitxés pel FC Barcelona per temptejar l’opció d’unir-se al projecte, amb una resposta realista per part de l’entrenador en sentit negatiu. Aquesta opció és la que s’ho pren amb més calma, ja que el seu problema no són els diners. El tema és que ja tenen diversos equips a Europa i a la UEFA no li agrada que hi hagi tants clubs multipropietat. Això, i que tenen diverses opcions obertes, a més de la de l’Espanyol. El fet que ja ningú no pot negar és que el club canviarà de mans tard o d’hora, tant de bo sigui per a millor”. “El grup qatarià és Aspire Academy, molt vinculats al PSG, la base del qual és una escola de futbol a Qatar que té acords amb molts clubs europeus i han començat comprant la Cultural Leonesa i el KAS Eupen belga, on va jugar Luis García“, conclou l’exconseller perico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *