Robert Hernando i Jordi Sabaté, amb la iniciativa ‘Pericos contra l’ELA’, recapten 15.335 € per a l’hospital Vall d’Hebron per ajudar en la lluita contra la malaltia

Robert Hernando i Jordi Sabaté, fundadors d’aquesta iniciativa, aconsegueixen la bonica quantitat de 15.335 euros per aportar el granet de sorra en el seguiment de la recerca de l’Esclerosi lateral amiotròfica (ELA)

Robert Hernando i Jordi Sabaté Pons ho han tornat a fer. Han tornat a triomfar en una iniciativa per aconseguir diners que permetin seguir lluitant a l’Hospital Vall d’Hebron en la recerca d’una possible cura per a una malaltia com és l’Esclerosi lateral amiotròfica (ELA). Cal recordar que va ser una campanya amb un sopar anomenat ‘Pericos contra l’ELA’, on van ser distingits diversos protagonistes -entre ells, els fundadors de la campanya- i van aconseguir la quantitat de 15.335 €.

Aquesta campanya va ser durant un temps prudencial i, com ha dit Francesc Via a ‘La Grada Ràdio‘: “El més bonic d’aquesta iniciativa i dels diners recaptats és que són diners dels pericos, que una vegada més han tornat a ser solidaris”. Enhorabona a tots els pericos per aquesta bonica fita.

 

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *