Presentades les samarretes 2024-25: així són les noves equipacions de l’Espanyol

L’Espanyol ha donat a conèixer de manera telemàtica, a través de les xarxes socials i el seu web oficial, els nous equipaments KELME per a la temporada 2024-25. Les tres samarretes segueixen les línies generals de disseny que apuntàvem la setmana passada en ‘La Graderia’. Si l’any passat les samarretes s’inspiraven al Mediterrani presentant les mateixes un tramat tèxtil basat en les ones de la mar, aquesta vegada el club i el seu patrocinador tècnic aposten per tres amb referències històriques, al RCDE Stadium i a la nostra ciutat: Barcelona, mentre que les samarretes de porter que continuen mantenint el disseny escapulat en homenatge a Ricardo Zamora i en màniga curta.

Primer equipament

La samarreta del primer equipament aposta per franges més estretes, inspirant-se en la qual es va usar entre 1959 i 1966. A més, coincidint amb el quinzè aniversari del RCD Stadium s’ha afegit un detall especial: dibuixos triangulars en la part inferior de la samarreta que evoquen l’estructura arquitectònica de l’estadi blanc-i-blau. Recordem que el passat curs, el tret diferencial del primer equipament era que es recuperava la ratlla central blanca que va popularitzar la firma britànica UMBRO entre 2002 i 2005.

El segon equipament

La segona opta pel color porpra, predominant en tota la peça. A més, tant la segona com la tercera samarreta per a la temporada incorporen, en les mànigues, l’emblemàtic disseny del ‘panot’ barceloní (la rajola de formigó amb el dibuix de la ‘Flor de Barcelona’ emprada en nombroses voreres de la ciutat). Segons el club, el porpra és un color associat amb la noblesa i la creativitat, la qual cosa reflecteix l’ambició i l’esperit innovador de l’Espanyol. La passada temporada la segona samarreta, tal vegada la més controvertida, va ser vermella amb detalls en color blau i blanc en cadascuna de les mànigues, un color el citat recurrent per a l’Espanyol des que va començar a utilitzar-lo en la temporada 1965-66.

La samarreta alternativa

La samarreta alternativa opta pel to gris, que combinat amb els colors tradicionals del club en la part central de la samarreta, ofereix una imatge de “fortalesa i equilibri”. Aquesta passada temporada la tercera samarreta era blanca i negra, a l’estil de la PUMA que es va usar com a segon equipament la temporada 1996-97 -el color triat per a la tercera samarreta en aquells dies va ser el verd-.

Equipament de porter: homenatge a una llegenda

La samarreta de porter per a aquesta temporada continua retent homenatge a l’icònic disseny escapulat de Ricardo Zamora, que aquesta vegada s’estén cap a l’esquena i incorpora franges en la zona inferior de la samarreta. La samarreta de porter, per primera vegada en la història, serà de màniga curta en totes les variants.

Les noves samarretes es posaran en prevenda en pàgina web des d’aquest dimecres i, a partir del dilluns, estaran disponibles tant en la RCDE Store del RCDE Stadium com en la RCDE Store de Balmes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *