Sergio Gonzalez era el candidat número 1 de Garagarza per a la banqueta de l’Espanyol

Sergio González va rebre la trucada de Garagarza per a tornar a la banqueta fa unes setmanes, la qual cosa sembla confirmar que no compta amb Manolo González per a la pròxima temporada.

Notícia bomba la que revela ‘Relevo’: l’Espanyol volia Sergio González d’entrenador, però una operació a la qual ha de sotmetre’s el català l’impossibilita. L’exentrenador perico va rebre la trucada del director esportiu blanc-i-blau Fran Garagarza per tornar a la banqueta, però una intervenció de maluc impossibilita el seu retorn.

Així, segons el digital, Sergio González era el candidat número 1 de Fran Garagarza per a  la banqueta de l’Espanyol, però el retorn de l’exjugador i també extècnic blanc-i-blau no podrà ser una realitat de moment. La causa, una operació de maluc a principis de juliol que el tindrà de baixa unes quantes setmanes impossibilita el repte de dirigir l’equip en el seu retorn a Primera. Segons els companys de ‘Relevo’, els contactes es van produir abans de l’ascens, la qual cosa confirmaria la decisió del director esportiu espanyolista, Fran Garagarza, de no continuar amb Manolo González al càrrec, independentment si l’equip ascendia o no. Sembla que malgrat aconseguir el repte, la línia marcada és precisament la de buscar un relleu a la banqueta. Com és sabut, Sergio González va dirigir l’Espanyol temporada i mitja, en la 2014-15 i la 2015-16, fins al mes de desembre. Sense banqueta des de la seva destitució del Cádiz CF, el fet de no poder ajornar aquesta intervenció l’ha obligat a declinar la proposta; després d’aquesta negativa, l’Espanyol buscaria ara una alternativa, ja que d’aquí a poc més de dues setmanes comença la pretemporada. Dur cop en cas de confirmar-se que es busca un altre tècnic en substitució de Manolo González, que després de l’ascens va manifestar que estaria encantat de continuar al capdavant del conjunt blanc-i-blau a Primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *