Silvana Vivas, periodista propera a Talleres de Córdoba, a Futbol In: “El meu punt de vista és que Fassi tornarà a fer un altre intent de negociació per comprar el RCD Espanyol”

Silvana Vivas, coneguda periodista de l’entorn de CA Talleres de Córdoba, va passar pels micròfons de ‘Futbol In!‘ per comentar les informacions que tenen a l’Argentina sobre la possible compravenda del club perico: “Les informacions que tenim a l’Argentina és que els empresaris xinesos van posar un altre valor no esperat en el contracte perquè saben que tenen oportunitats d’ascendir. Això va fer que la negociació no es tanqués”

Ahir mateix, el programa de Twitch dirigit i presentat per Marcos Vicente, “Futbol In!”, juntament amb el creador del compte d’Instagram RCDE Ambition, Sergio Gallardo, van tenir l’oportunitat d’entrevistar Silvana Vivas, prestigiosa periodista coneixedora de tot l’entorn del club de futbol CA Talleres de Córdoba, que té com a president Andrés Fassi.

Andrés Fassi, juntamenet amb De La Vega i Foster, són els empresaris que estan en negociacions amb Chen Yansheng, president del RCD Espanyol, per a la possible venda del club. Aquesta setmana es van trencar les negociacions, però ha dit Silvana al programa: “El meu punt de vista és que Fassi tornarà a fer un altre intent de negociació”.

Només començar la xerrada, Marcos Vicente ha preguntat a la periodista sobre com s’està vivint allà, a l’Argentina, tot el relacionat amb l’Espanyol i amb el president de Talleres de Córdoba, Andrés Fassi: “Aquí a Córdoba, Argentina, s’ha estat parlant molt de les compres i les vendes de Fassi. Andrés és empresari, preparador físic i entrenador. És un líder. Fassi té un lideratge que, amb un primer contacte, ja et guanya. Podria portar l’Espanyol cap amunt”.

Canvis en el contracte, segons Silvana

“Les informacions que tenim a l’Argentina és que els empresaris xinesos van posar un altre valor no esperat en el contracte, perquè saben que tenen opcions d’ascendir. Això va fer que no es tanqués la negociació”.

Andrés Fassi i el seu interès per l’Espanyol

Fassi jo crec que s’ha fixat també en l’Espanyol pels colors, ja que Talleres és blau-i-blanc. Nosaltres omplim l’estadi com a locals amb 55.000 socis. Això és obra d’Andrés, perquè és un home de futbol. Si pogués comprar el vostre club –Espanyol- realment Andrés Fassi us ajudaria, perquè a nosaltres ens ha ajudat molt en tots els aspectes en un moment de fallida”.

Marcos Vicente seguia l’entrevista i una de les preguntes realitzades era si ha arribat a l’Argentina la informació que la venda ja s’estava produint, a la qual cosa Silvana Vivas ha contestat: “Sí, aquí va arribar que quedava una setmana per arribar a un acord i bé, va succeir això”. Tot seguit, ha comentat que Andrés Fassi, president de Talleres, posaria diners per comprar el RCD Espanyol: “Fassi té una associació amb De La Vega i Foster, per tant, sí que posaria diners; a part de ser ell el president”. A més, insisteix que el contracte ja estava fet i que només faltaven petits serrells: “Havien arribat a un acord econòmic, el problema és que (Chen) li va canviar la quantitat acordada en el transcurs de la setmana. Fassi buscarà més alternatives per a la compra del club. Aquests colors influeixen sobre ell. A més, la inversió és tenir molt bon nivell en jugadors, juvenils i femení. El president de Talleres dona molta importància a la pedrera. A més, a Talleres tenim seccions esportives: bàsquet, vòlei, hoquei, etc. Des que va entrar Andrés Fassi a Talleres de Córdoba, va deixar clara la importància de l’esport. Fassi té el seu propi grup d’scouting i capacitació. Ara mateix, a Talleres, està la millor era de jugadors que hem tingut mai. És un equip que ara fa por enfrontar-lo”.

La possibilitat de seguir amb les negociacions

En un tram de l’entrevista, Marcos Vicente li ha demanat a la periodista argentina la seva opinió sobre si el club es vendrà o no i Silvana ha comentat: “El meu punt de vista és que Fassi tornarà a fer un altre intent de negociació per a la compra de l’Espanyol. Ell ara està centrat en el mercat de fitxatges a l’Argentina, viatja molt i està també arreglant coses a Talleres. Per això crec que tornarà a intentar-ho”.

El compte d’Andrés Fassi a Instagram

Es va especular sobre si el compte d’Instagram on Sergio Gallardo, propietari del compte RCDE Ambition, va escriure a Fassi era real o un fake: “No, no; el compte que va contestar a Sergio Gallardo és real. El compte el porta Andrés Fassi i, de vegades, el seu fill. Quedin-se amb la frase de Sergio Gallardo, perquè Fassi la té molt interioritzada: “‘La gent amb fam, ambició i ganes d’ajudar, són sempre benvinguts.’ Quedin-se amb aquesta frase, perquè nosaltres també l’estem vivint.”

Captura de pantalla del compte d’Instagram @RCDEAmbition

El considerable augment de massa social a Talleres de Córdoba

Era el torn de preguntes de Sergio Gallardo i ha preguntat a Silvana Vivas sobre com ha aconseguit Andrés Fassi augmentar de 1.500 socis a 70.000 en les seves temporades a Talleres: “Li dona importància al soci. Tenim botigues amb indumentàries, posa quotes baixes per veure l’equip a l’estadi. Fins i tot aplica quotes familiars; en definitiva, dona un espai per als socis i aficionats”. A més, el creador del compte d’Instagram RCDE Ambition va prosseguir amb les preguntes i li va comentar a la Silvana que es va assabentar que Andrés Fassi sempre tancava contractes amb primes i que lligava qualsevol tipus de clàusula abans de començar el campionat, perquè durant el torneig no es poden negociar: “Està ben organitzat aquest tema amb Andrés Fassi. Els jugadors es dediquen a jugar durant el campionat. Tots els jugadors i staff tècnic estan units com a grup. Fassi aconsegueix això, que es concentrin només en el joc. No es pot negociar durant el campionat”.

La Segona Divisió, la millor opció, segons Silvana

D’altra banda, la periodista diu que el que més li interessa a Fassi és comprar al club en segona divisió: “Per a mi, li interessa més comprar-lo a Segona divisió perquè Fassi és molt capaç d’aixecar-lo, us ho puc assegurar. Aquí va fer coses increïbles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *