Sporting, Espanyol, Oviedo o Eibar? Els pronosticadors tenen clar el gran favorit per a l’ascens a Primera divisió

Els favorits per a ascendir a Primera en playoffs: el principal candidat és l’Espanyol, seguit de l’Eibar, de l’Oviedo i, finalment, l’Sporting de Gijón.

L’ascens a Primera divisió comença a decidir-se aquest cap de setmana, amb la disputa dels partits d’anada de la primera eliminatòria, l’Oviedo – Eibar i l’Sporting de Gijón – Espanyol. Malgrat que el conjunt perico hauria de ser, per plantilla i per història, el principal favorit per a fer-se amb l’única plaça d’ascens en joc, la seva decebedora trajectòria a LaLiga Hypermotion, on en cap moment va ser capaç d’assentar-se en el top 2 de la taula, ha fet que hi hagi la percepció que en aquesta promoció no gaudeix de la condició de favorit.

No obstant això, hi ha una dada reveladora, i és que les principals cases d’apostes han publicat totes les quotes determinant el favorit a ascendir entre tots els candidats a tornar a la màxima competició espanyola. Recordem que entre aquest dissabte 8 de juny i el 23  de juny es disputaran els cinc partits dels play-offs d’ascens. Aquest cap de setmana es viuran els enfrontaments OviedoEibar i Sporting-RCD Espanyol, mentre que la tornada de semifinals seran els dies 12 i 13. La final tindrà lloc el 16 de juny (anada) i el dia 23 (tornada).

Com diem, les cases d’apostes ja han publicat les seves quotes i pronòstics entre Eibar (3r classificat, 71 punts), Espanyol (4t classificat, 69 punts), Sporting de Gijón (5è classificat, 65 punts) i Real Oviedo (6è classificat, 64 punts); doncs bé, en resum, segons els pronòstics de les cases d’apostes, el gran favorit per a ascendir seria l’Espanyol, seguit de l’Eibar, l’Oviedo i l’Sporting de Gijón: l’ascens dels blanc-i-blaus es paga a 2,30 euros per cada euro apostat, el basc a 3,30 euros, l’Oviedo a 5,50 euros i l’Sporting a 6,50 euros, gairebé el triple que l’Espanyol, el seu rival de semifinals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *