Una altra “núvia” per a Óscar Gil

Després d’haver sonat com a objectiu per al Real Zaragoza, al lateral dret de l’Espanyol Óscar Gil se situa en el radar del Deportivo Alavés.

Poc després que al lateral del RCD Espanyol, Óscar Gil, se’l relacionés amb el Real Zaragoza, ara apareix el nom d’un altre club interessat a fer-se amb els seus serveis, el Deportivo Alavés. El club basc està a la recerca d’un lateral dret després de la sortida d’Andoni Gorosabel, ja que actualment, Nahuel Tenaglia és l’únic jugador en aquesta posició, i el club blanc-i-blau està explorant el mercat per trobar un carriler dret que competeixi amb l’argentí. I segons ‘El Correo’, en l’agenda del director esportiu babazorro, Sergio Fernández, destaca el nom del perico Óscar Gil, que aviat finalitza el seu contracte amb l’Espanyol.

Gil, de 26 anys, té experiència a Primera Divisió, amb 55 partits disputats amb l’equip blanc-i-blau; format a l’Elche CF, va ser una peça clau en l’ascens de l’equip a Primera el 2020. No obstant això, després del descens de l’Espanyol a Segona, no va dubtar a abonar la clàusula de rescissió de mig milió d’euros per a unir-se al club perico. Aquesta temporada, el seu rol ha passat a ser absolutament secundari a causa de la irrupció d’Omar El Hilali en el lateral dret. L’Alavés, conscient de la necessitat de reforçar el seu defensa, està atent a la situació de Gil. La marxa de Gorosabel i la incertesa entorn d’Abqar i Javi López fan que el club busqui opcions per reforçar la seva plantilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *