Alineacions del Valladolid – Espanyol: Óscar Gil i Nico Melamed, titulars; Puado cau de l’onze

L’Espanyol ha fet públic l’onze inicial per al partit davant el Real Valladolid, que es disputa a partir de les 18.30 hores en el Nuevo José Zorrilla. Manolo González ha triat aquests onze homes: Joan García; Óscar Gil, Sergi Gómez, Leandro Cabrera, Brian Oliván; José Gragera, Álvaro Aguado, Jofre Carreras, Nico Melamed, Gastón Valles i Martin Braithwaite

Les novetats són l’entrada d’Óscar Gil en substitució del sancionat Omar El Hilali; per part seva, cau Javi Puado per a donar cabuda a Nico Melamed. En la banqueta estaran d’inici Ángel Fortuño, Víctor Ruiz, Fernando Calero, Javi Puado, Keidi Bare, Kaieta Baldi, Pere Milla, Llaç, Sánchez, Rubén Sánchez i Antoniu Roca. Pacheco i Pol Lozano han estat descartats.

L’onze que Manolo González va plantar en l’anterior trobada davant l’Sporting de Gijón va ser el següent: Joan García; Omar El Hilali, Sergi Gómez, Leandro Cabrera, Brian Oliván; José Gragera, Álvaro Aguado, Jofre Carreras, Javi Puado; Martin Braithwaite i Gastón Valles. L’única cara nova en l’alineació de l’Espanyol respecte a la setmana anterior va ser llavors la inclusió de Gastón Valles, que entrava en l’onze en detriment de Pol Lozano, que no va jugar per lesió; al seu torn, l’encarregat de cobrir l’absència de Pol Lozano en el doble pivoti va ser Álvaro Aguado, que va retrocedir la seva posició respecte a l’anterior cita, en què va jugar com a mitja punta.

L’onze del Reial Valladolid

Pel que respecta al Valladolid , aquest és l’onze que planta Paulo Pezzolano davant l’Espanyol:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *