VÍDEO | Capítol 5 de la minisèrie de l’Espanyol anomenada ‘Lluita fins al final: Hem tornat’

En aquest capítol s’han viscut les emocions de l’ascens de l’Espanyol Femení a la Liga F, on jugadores i representants del club perico han explicat l’emoció sentida per portar de nou el club a la divisió d’or.

El RCD Espanyol ha mostrat el cinquè capítol de la minisèrie ‘Lluita fins al final’, protagonitzada per diferents protagonistes de l’entorn del club, a més de les jugadores i jugadors.

En aquesta ocasió, el capítol cinc s’ha centrat en el RCD Espanyol Femení, recentment ascendit a la Liga F gràcies a pujar al play-off davant el CA Osasuna FEM en una eliminatòria de grapa, coratge i cor. Jugadores com Lice Chamorro, Nayadet Opazo, Judit Pablos o la mateixa capitana, Carol Marín, han aparegut comentant com es va viure l’ascens. A més, les diferents personalitats del club també han mostrat el seu costat més personal per explicar què van sentir en aquest moment tan especial.

Juan Ibarra, sempre segur del seu equip

En el vídeo, l’actual entrenador del RCD Espanyol Femení ha mostrat la seva cara de tranquil·litat i de l’emoció que li va suposar aconseguir l’anhelat ascens. Sense cap dubte, aquest ascens és una de les alegries més grans que s’ha emportat el club perico els últims anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *