VÍDEO | L’Espanyol llança una minisèrie al seu canal de YouTube: Capítol 1 – “Ets Club”

S’acaba d’estrenar el primer capítol de la minisèrie ‘Lluita fins al final’, una producció d’Espanyol Media i que ja està disponible.

El RCD Espanyol busca enganxar l’afició per a aquests partits finals que marcaran l’esdevenir del club. Per això, una de les idees ha estat la de realitzar un documental on mostren el sentiment perico de molts treballadors de les diferents àrees de l’Espanyol.

A més, aniran mostrant en cada episodi escenes inèdites, entrevistes personalitzades amb alguns dels jugadors i una visió més interior del que representa el club de portes endins.

Tota la producció de la minisèrie va a càrrec d’Espanyol Media que, a més d’oferir els partits del futbol base i del primer equip femení quan es juga a la CE Dani Jarque, també realitza aquest tipus de contingut.

Aquest documental porta el segell de la “lluita fins al final”, eslògan creat per les competències del club perico per tal d’aconseguir l’anhelat ascens, que està a quatre partits de distància i que només s’aconseguirà estant tots units. Finalment, com el mateix club indica en el seu comunicat: “Aquest documental no només és una crònica de futbol, sinó un testimoni del poder de la perseverança i la passió col·lectiva per aconseguir l’anhelat objectiu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *