Asier Garitano: “Sabem de la dificultat, però tenim el convenciment que el podem fer bé”

El CD Tenerife d’Asier Garitano, rival del RCD Espanyol aquest dissabte, arrossega a sobre durant la setmana les conseqüències d’un lànguid empat en el seu últim partit a casa contra l’Huesca. En una repetició de la tònica d’aquesta temporada, que dista molt de les expectatives dels seguidors del “Tete”, els de Tenerife van tornar a ensopegar davant la seva afició, completant un encintre bastant gris enfront dels homes d’Antonio Hidalgo, que van saber jugar les seves armes per a emportar-se premi de l’Heliodoro Rodríguez López. El resultat pràcticament va segellar la sort de la campanya insular, ja que les opcions de classificar per als playoffs són més un somni que una realitat palpable. A principis de temporada, el nom del Tenerife figurava amb freqüència en les llistes de favorits per a l’ascens, però els objectius dels deixebles de Garitano han virat cap a metes molt menys ambicioses: simplement assegurar la permanència en la categoria amb la major folgança possible.

En la prèvia d’aquest Espanyol – Tenerife, Asier Garitano, ha destacat el repte que suposa arrencar un resultat favorable del Stage Front Stadium, la primera de les dues sortides consecutives dels chicharreros al costat de la de Saragossa: “Tenim un repte per davant. L’Espanyol ve d’una victòria, després del canvi d’entrenador i nosaltres volem millorar; ens esforçarem al màxim per a sortir reforçats d’allí. Sabem de la dificultat, però tenim el convenciment que el podem fer bé. L’Espanyol ve de la màxima categoria i estem parlant d’un conjunt molt potent. A més el míster coneix molt al seu filial. És l’equip més potent de la categoria en moltes situacions. La dificultat de puntuar en el seu camp és gran i ens obligarà a jugar un sensacional encontre, en totes les situacions; l’intentarem”. Malgrat el discutit que està per l’afició canària, Garitano no pensa canviar la seva aposta, titllada de garrepa i conservadora especialment a domicili: Els viatges no canviaran i no buscarem excuses. Guanyar fora de casa és complicat. Ho veiem en tots, i més en la segona volta. Aquest equip té capacitat de guanyar partits, perquè ja l’hem demostrat. Ens fa falta aquest resultat important i anirem per ell, primer davant l’Espanyol i més endavant davant el Zaragoza. No canviarem la idea que creiem que ens pot donar resultats. Ells comptaran amb un ambient favorable, ja que venen d’aconseguir una victòria important, i nosaltres hem d’estar preparats per a tot això”.

Garitano ha confirmat el capítol de baixes per a aquest partit: “No tenim ni a Álvaro Jiménez, ni a Aitor Sanz ni a Fer Medrano. La resta estaran disponibles”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *