Brian Oliván: “Tal com està la Lliga d’apretada al final l’única cosa que ens queda és guanyar”

Brian Oliván ha recuperat el seu paper protagonista en l’Espanyol des de l’arribada de Manolo González a la banqueta. Fins a la seva tornada davant el Zaragoza en el debut del tècnic gallec, no havia gaudit de minuts des del 28 de gener en el Pepico Amat davant l’Eldense; des d’aquest partit, va estar condemnat a l’ostracisme per part de Luis Miguel Ramis que aprofitant unes molèsties del barceloní va optar per una solució alternativa consistent a col·locar en aquesta zona de la defensa a Leandro Cabrera. Absent davant el Tenerife per haver vist en La Romareda la cinquena targeta groga del curs i haver de complir cicle d’amonestacions, el lateral va tornar a ser de la partida enfront del Burgos a El Plantío, per la qual cosa sembla que aquesta anòmala situació viscuda a nivell personal ja s’ha normalitzat.

Brian Oliván destaca la importància de tornar a guanyar, començant pel diumenge davant l’Albacete Balompié

Avui els mitjans oficials de l’Espanyol han distribuït unes declaracions de Brian Oliván en les quals el lateral perico ha destacat la importància de tornar a sumar de tres en tres, començant pel diumenge davant l’Albacete Balompié: “Hem vingut amb moltes ganes, sabem que queden nou partits. L’equip té moltes ganes d’afrontar-los. Sabem que hem de fer l’últim esforç per a poder aconseguir l’objectiu que tots volem”. “Sempre que no perds està molt bé però l’important seria sumar de tres en tres. Fa set jornades que no perdem però tal com està la Lliga d’apretada al final l’única cosa que ens queda és guanyar. Tenim un partit a casa molt important per a nosaltres; sumar els tres punts i fora de casa també. És molt important la porteria a zero però és molt important sumar de tres en tres; el primer pas és aquest, però és veritat que hem d’aconseguir portar-nos els tres punts”, insisteix Brian Oliván. D’aquesta manera, el de l’Albacete és segons el lateral un “partit super important per a nosaltres, a casa i amb la nostra gent, és molt important per a l’equip sumar una victòria i encarar el següent partit davant el Leganés, un rival molt directe, amb la màxima confiança possible”.

A nivell personal, Brian Oliván es felicita per la seva completa recuperació, i estar disponible al 100% per a ajudar a l’equip: “Ja vaig deixar de costat aquestes molèsties que m’impedien jugar, vaig haver de parar. Vaig jugar l’altre dia sense cap molèstia, molt content”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *