CEDITS | Max Svensson va tornar a marcar amb l’Osasuna B i Joselu Mato va jugar els últims minuts amb l’equip blanc

Els cedits del RCD Espanyol segueixen al seu en les seves diferents competicions. Max Svensson va marcar per a avançar a l’Osasuna B i Joselu Mato va jugar els últims 15 minuts en lliga en la victòria del Reial Madrid davant l’FC Barcelona.

Max Svensson desperta al final de temporada

L’ariet català torna a ser titular per a l’Osasuna B de Santi Castillejo i torna a correspondre amb un gol que va obrir la llauna en el 53′. No obstant això, el quadre vermellós va tornar a empatar i Max Svensson va tornar a ser substituït en el 75′ pel seu company Nowend Lorenzo. Se li posen les coses complicades a aquest Osasuna B que no és capaç de guanyar a un SD Logroñés que ocupa els llocs de descens. L’equip vermellós ja és catorzè en la taula classificatòria i el pròxim partit serà davant el Real Unió Club, que és un rival directe per la permanència.

Joselu Mato, un recanvi que compta per a Carlo Ancelotti

L’ariet cedit pel RCD Espanyol, Joselu Mato, continua acumulant minuts amb el conjunt blanc. Aquesta setmana va tenir doble partit (Manchester City i FC Barcelona), però només va disputar minuts en lliga. Va sortir substituint a Vinicius Jr en el 82′, encara que va acabar jugant 15 minuts perquè es van donar set d’afegit. El partit va acabar 3-2 a favor dels blancs i ja són més líders, amb 11 punts d’avantatge sobre el rival directe, l’FC Barcelona. Joselu possiblement serà campió de la Lliga EA Sports i ja es veurà en Champions League, si el seu equip aconsegueix el doblet.