Directius del Comitè Tècnic d’Àrbitres i de la RFEF van buscar com sancionar a l’Espanyol després del partit davant l’Atlético de Madrid

Segons revela una recerca de ‘El Español’, el Comitè Tècnic d’Àrbitres i la Real Federació Espanyola de Futbol manipulen els informes dels partits per a sancionar a clubs, jugadors i entrenadors, i també van intervenir per a poder actuar contra el RCD Espanyol per les seves queixes després de polèmic partit davant l’Atlético de Madrid de la passada temporada. El digital ha accedit a les converses en un xat de Whatsapp que demostren com Antonio Rubinos, adjunt al president dels àrbitres, i Pedro González Segura, director jurídic de la RFEF, han modificat els documents enviats des dels estadis pels oficials informadors de les trobades durant els últims anys. Els textos eren revisats i canviats per la mà dreta de Medina Cantalejo i l’advocat de la Federació imputat pels contractes irregulars adjudicats a Gruconsa, la constructora de la qual el seu germà era directiu i que suposadament pagava mossegades a Luis Rubiales a través del seu soci Francisco Javier Martín Alcaide “Nen”. Pedro Gónzalez Segura alterava els documents de tal forma que tinguessin la base legal necessària perquè després el Comitè de Competició no tingués problemes per a sancionar a determinats equips, jugadors i entrenadors. Aquestes irregularitats pels directius del CTA i de la RFEF alteraven per complet el vist i escrit per l’oficial informador en l’estadi, el qual després rebia els ordes directes d’Antonio Rubinos amb el text que havia de modificar. Alguna cosa que pot ser constitutiu, entre altres delictes, de corrupció en els negocis en l’àmbit esportiu i de prevaricació.

Converses per a veure com sancionar a l’Espanyol

En la seva informació, ‘El Español’ mostra les converses en aquest xat de Whatsapp en el qual són presents diversos directius del CTA i de la RFEF que van buscar sancionar al RCD Espanyol per unes declaracions sobre els àrbitres després del partit davant l’Atlético de Madrid.

Com és sabut, la Justícia va dictaminar que el VAR “va esbiaixar” imatges d’aquesta trobada després d’una denúncia presentada per Estrada Fernández, acusació particular també en el cas Negreira, i altres sis àrbitres VAR als quals no es va renovar el seu contracte. “La frase ‘els arbitratges ens han empès a Segona Divisió’ és la clau”, va assenyalar Antonio Rubinos en el grup de Whatsapp; “El problema que li veig és que falta que inclogui una intencionalitat”, va afirmar després. El director jurídic de la RFEF li va respondre que li semblava “molt greu això de donar suport a qualsevol iniciativa que s’adopti en contra dels àrbitres”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *