El possible onze de l’Espanyol davant el Burgos CF

Anem amb la possible alineació de l’Espanyol davant el Burgos. Recordem d’entrada l’onze que Manolo González en l’anterior encontre a casa davant el Tenerife: Joan García; Omar El Hilali, Sergi Gómez, Víctor Ruiz, Leandro Cabrera; José Gragera, Pol Lozano, Álvaro Aguado; Jofre Carreras, Keita Balde i Javi Puado. Manolo González va haver d’apostar per quatre cares noves, Sergi Gómez, Pol Lozano, Jofre Carreras i Keita Balde. Leandro Cabrera va formar com a lateral esquerre davant la baixa per sanció de Brian Oliván, sent substituït en l’eix de la defensa per Sergi Gómez. Una altra modificació va ser la inclusió en l’alineació de Pol Lozano, en detriment de Keidi Bare, que estava concentrat amb la selecció albanesa. Quant a la davantera, van ser novetat Keita Balde i Jofre Carreras substituint als lesionats Martin Braithwaite i Rubén Sánchez.

Cara al partit davant el Burgos, tenint en compte la possibilitat que el tècnic de l‘Espanyol Manolo González vulgui cuidar a Martin Braithwaite pels seus recents problemes físics i sense descartar canvis de noms com situar a Melamed darrere de Puado deixant a Pol Lozano en el centre del camp, i fins i tot sense deixar de costat l’opció de canviar de dibuix, una aposta possible seria Joan García sota pals; per davant, repetirien els tres centrals, Omar El Hilali, Víctor Ruiz i Leandro Cabrera; Jofre per la dreta, Brian Oliván per l’esquerra; José Gragera, Álvaro Aguado i Nico Melamed en el centre del camp; i a dalt, Pere Milla i Javi Puado.

El possible onze del Burgos CF davant l’Espanyol

Pel que respecta als plantejaments per a aquest Burgos CF – RCD Espanyol, Jon Pérez “Bolo” té a Atienza, Fer Niño i Córdoba disponibles, amb els dubtes de Appin i Espiau: el primer va tornar de la seva presència amb la seva selecció amb molèsties en les cervicals, mentre que el segon ha estat ranquejant durant la setmana. Tot apunta al fet que tornarem a veure l’equip de gala i el tècnic basc posarà un onze més habitual donant més força en el centre del camp amb Atienza i Appin. La part alta genera més debat, on Fer Niño podria fer-se un buit al costat de Curro i tornar a la titularitat. Dani Ojeda, en la banda esquerra, seria un altre dels quals pot tornar a l’onze inicial en detriment de Bermejo. Amb tot, un possible onze seria en integrat per Caro; Arroyo, Córdoba, Elgezabal, José Matos; Sancris, Atienza, Appin, Dani Ojeda; Fer Niño i Curro Sánchez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *