Ha deixat de creure l’entorn de l’Espanyol en l’ascens directe després del fiasco davant l’Andorra i abans d’enfrontar-se a l’Elche?

L’Espanyol de Manolo González va triar diumenge passat enfront de l’Andorra el pitjor moment per a ensopegar, amb un insuficient empat (1-1) que pot afectar seriosament les seves possibilitats d’ascens directe. En lloc d’aprofitar l’ensopec del líder, el Leganés, els blanc-i-blaus no van aconseguir superar al cuer i a més, van veure com els seus dos rivals més pròxims en la lluita per l’ascens directe, el Valladolid i l’Eibar, s’escapaven amb un avantatge de dos punts en la taula. Ara, a l’equip blanc-i-blau li toca canviar aquesta imatge desastrosa i poc competitiva oferta sobretot en la primera meitat de l’encontre davant un Elche que cas de guanyar, avançaria també als pericos en la classificació. Manolo González, que tampoc va trobar solucions ni va reaccionar a temps per a redreçar el rumb, té davant si el repte d’aconseguir que els jugadors blanc-i-blaus, l’actitud dels quals davant els tricolor no va ser l’esperada, donin d’una vegada un pas endavant i imposin sobre el verd aquesta suposada superioritat enfront dels rivals que se’ls pressuposa.

El nou paper d’Omar El Hilali sobre el verd

En la secció ‘Tàctica Ensabonades’, el nostre analista ha posat l’accent en la figura d’Omar El Hilali, i com el lateral dret perico últimament està participant més per l’interior. Un mecanisme que està fent servir Manolo González aprofitant la seva bona entesa amb un altre jove format en la Base, Jofre Carreras, que està per veure com afecta al rendiment d’un futbolista que ha passat per diferents fases al llarg del curs. D’antuvi, davant l’Andorra , va ser preludi del gol de Martin Braithwaite que almenys va permetre rescatar un punt que toca fer bo el dissabte a Elche.

Temps de tertúlia: la responsabilitat del fiasco davant l’Andorra i de l’actual situació de l’Espanyol

En el temps de tertúlia, hem comptat amb la presència d’Àngel Bergada, Beto Herruzo, i Ferran Granell, que s’han lamentat pel lamentable espectacle ofert al passat diumenge davant el FC Andorra, que deixa a l’Espanyol en una situació certament compromesa, han debatut també sobre el nivell de responsabilitat de Manolo González. El nostre director Francesc Via s’ha mostrat totalment contrari a sentenciar al gallec per un únic partit, davant el fet que part de l’entorn sembla haver-lo ja assenyalat com a gran responsable a pesar que en la balança ha de pesar necessàriament més l’actitud poc idònia d’uns jugadors que van tornar a demostrar molt poc caràcter. A més, s’ha tocat un tema que també flota en l’ambient, el de si el gallec hauria de recórrer a més futbolistes del filial, a pesar que l’Espanyol B, mancant dos partits, tampoc ha complert amb els seus objectius i no ha tancat la permanència. En definitiva, a Manolo González no li queda una altra que intentar treure el màxim rendiment de les peces que ha posat a la seva disposició el club, i confiar que se sigui a temps malgrat les limitacions de la plantilla d’aconseguir l’objectiu de l’ascens directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *