La Curva anuncia que no serà present com a grup a l’Elche – Espanyol

La Curva ha emès un comunicat en què fa pública la seva decisió de no restar present com a grup a l’Estadi Martínez Valero aquest pròxim dissabte 27 d’abril, amb motiu de l’Elche – Espanyol, degut textualment “al tracte rebut per part de la Policia Nacional i el comandament intermedi de la UIP durant aquests últims anys i, en concret, el partit disputat a Elda, on es va sancionar a gent per celebrar un gol amb el nostre jugador, Martín Braithwaite, quan aquest es va acostar a l’afició després de marcar un gol de penal.

Sancions amb prohibició d’entrar a camps de futbol i sancions econòmiques desorbitades”.


El col·lectiu blanc-i-blau recorda que “enguany hem estat presents en absolutament tots els camps animant a l’equip, sense importar l’hora, la data o el lloc”, i es lamenta per haver-se vist obligats a prendre aquesta decisió: “Ens fa mal no poder ser presents, però no volem ser partícips
d’aquest abús i falta de professionalitat cap a la gent que es desplaça per a deixar-se la veu animant al seu equip. Dit això, encara que no puguem ser presents serem a prop vostre, com sempre hem fet, per a guanyar aquesta batalla tan important. Endavant Mágico. Ens solidaritzem amb els afectats i estarem sempre al seu costat fins al final. I als amics que els agradi fer denúncies de manera arbitrària, ens tornarem a veure en els Jutjats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *