L’alineació de l’Espanyol contra el CD Tenerife, amb quatre novetats obligades

L’Espanyol ha publicat l’alineació seleccionada pel seu entrenador, Manolo González, per a enfrontar-se al CD Tenerife en la jornada 32 de LaLiga Hypermotion. Aquest serà l’onze dels pericos: Joan García; Omar El Hilali, Sergi Gómez, Víctor Ruiz, Leandro Cabrera; José Gragera, Pol Lozano, Álvaro Aguado; Jofre Carreras, Keita Balde i Javi Puado. A priori, la formació catalana serà de 4-3-3.

Sergi Gómez, Pol Lozano, Jofre Carreras i Keita Balde, les cares noves

Una de les novetats en l’esquema de l’Espanyol serà la ubicació de Leandro Cabrera com a lateral esquerre davant la baixa per sanció de Brian Oliván. L’uruguaià abandonarà la seva posició habitual en l’eix de la saga, on serà substituït per Sergi Gómez.

Una altra modificació que Manolo González s’ha vist obligat a implementar és la inclusió en l’alineació de Pol Lozano, en detriment d’un Keidi Bare que està concentrat amb la selecció albanesa. El canterano acompanyarà a José Gragera i Álvaro Aguado en la medul·lar.

Quant a la davantera, seran novetat Keita Balde i Jofre Carreras, que ocuparan els extrems, probablement. Tots dos substituiran als lesionats Martin Braithwaite i Rubén Sánchez, que van partir d’inici en l’últim duel.

La banqueta de l’Espanyol estarà integrat pels següents futbolistes: Fernando Pacheco, Llorenç Serred, Óscar Gil, Pere Milla, José Carlos Lazo, Roger Martínez, Gastón Valles i Kenneth Soler.

Per part seva, el CD Tenerife, dirigit per Asier Garitano, sortirà amb un 4-4-2, integrat per aquests jugadors: Juan Soriano; Jéremy Mellot, Sergio González, José León, Nacho Martínez; Yann Bodiger, Álex Corredera, Luismi Cruz, Waldo; Ángel Rodríguez i Enric Gallego. Els visitants comptaran amb els següents suplents: Tomeu Nadal, Nikola Sipcic, Loic Williams, Aitor Buñuel, José Amo, Javi Alonso, Roberto López, Álvaro Romero, Teto Martín i Yanis Rahmani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *