Ascens directe, playoff, fora del top 6…? Què diu el big data de com acabarà LaLiga Hypermotion per l’Espanyol?

Ascens directe, playoff… quina predicció fa el big data de com acabarà LaLiga Hypermotion per a l’Espanyol ? ‘Opta Analyst’ és una referència pel que respecta al pronòstic dels esdeveniments esportius basat en dades, utilitzant les estadístiques oficials de ‘Opta’. En aquest sentit, i consultada aquesta eina per ‘Rincón Segunda’ sobre com acabarà la Segona divisió espanyola i quins equips pujaran per la via directa i quins hauran de jugar-la-hi en el playoff, aquests són els resultats.

Segons les dades de ‘Opta’, el Leganés té un 81,4% de probabilitats d’acabar en una de les dues primeres places i un 47,2% de fer-ho com a campió, mentre que el Valladolid té un 81,2% de probabilitats d’ascens directe, i un 42,4 d’aconseguir la primera posició. L’Eibar té un 40,1 de probabilitats d’acabar en tercera plaça, i un 68,9 de jugar el playoff.

Pel que respecta a l’Espanyol té un 35,4% de probabilitats d’acabar en la quarta plaça de la taula. També té, d’altra banda, un 1,3% de fer-ho en la primera i un 6% de fer-ho en la segona, és a dir, un escàs 7,3% de probabilitat d’ascens directe, més un 19,6% d’acabar tercer, un 16,4 de fer-ho cinquè i un 9,9 de ser sisè, i únicament té una probabilitat de l’11% de quedar fora del top 6.

El Racing de Santander té un 54,1% d’opcions d’entrar en el playoff, l’Oviedo un 49,7, l’Elche un 41%, el Burgos un 31,8%, mentre que els dos equips que ocupen actualment les places d’ascens directe, Valladolid i Leganés, tenen un 19% i un 18,6% respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *