‘As’ parla de suposades opcions per a substituir a Fran Garagarza a la direcció esportiva de l’Espanyol, entre elles, David Fernández

‘As’ publica una informació relativa al possible futur de la direcció esportiva de l’Espanyol, que ocupa des del passat estiu Fran Garagarza; en concret, apunta que David Fernández, que ja va sonar abans de l’arribada del de Mutriku per a substituir a Domingo Catoira, estaria novament en el radar blanc-i-blau.

Explica el diari que es plantegen possibles canvis significatius en el club, a nivell institucional i estructural, i que de produir-se finalment, segons fonts consultades, hi hauria canvi de director esportiu, i aquí és on apareix el nom de Fernández. El que fos director del planter perico i ara peça important de la secretaria tècnica del FC Barcelona no seria sempre segons ‘As’ l’única opció que es remenaria, ja que hi hauria altres perfils que agradarien, però sí una de les més fortes avui dia.

Després de sortir de l’Espanyol fa set anys, David Fernández va marxar a la Fàbrica del Reial Madrid, on va arribar a ser coordinador; va ser a la casa blanca de 2017 a 2021. Després va tenir un breu pas per la coordinació de l’Sporting de Gijón, fins que la crida del FC Barcelona li va fer tornar a la Ciutat Comtal. Fidel seguidor perico, David Fernández es va llaurar un nom en el món del futbol en l’Espanyol. Entre 2002 i 2017 va dirigir a benjamins, alevins, infantils i cadets del club blanc-i-blau, comptant amb un gran ull per a detectar talent; fins i tot va arribar a ser coordinador del futbol base. Jugadors com Óscar Melendo, Adrià Pedrosa, Nico Melamed o Javi Puado, per citar alguns, van ser fitxats per ell. En 2022 va escoltar la crida de Mateu Alemany i ara és responsable del scout al FC Barcelona en els principals mercats d’Europa i membre del comitè de decisió, entre altres labors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *